Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Melyik szülésznőt ajánljátok...

Melyik szülésznőt ajánljátok a SOTE 2. sz. Klinikáról? Kb. mennyit szoktak a SOTE 2-n hálapénz címén elkérni a szülésznők?

Figyelt kérdés

Nincsen fogadott orvosom. Aki éppen ügyeletes lesz annál szülök. Mivel május óta a hasonló kérdésre nem jött érdemleges válasz, ezért merészeltem én is feltenni a kérdést hátha most valaki felfigyel rá.

Előre is köszönöm a segítséget.

32 hetes kismama

2008. aug. 14. 12:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem Gönczi Katalint ajánlotta az orvosom, ennél többet még sajnos nem tudok, mert szabin van a héten. Jövő héten találkozom vele. Állítólag kedves, aranyos. 30 e körül gondoltam, h adok, persze attól függ, h mit tapasztalok majd.
2008. aug. 14. 13:10
 2/2 anonim válasza:
A II. klinikán szültem egy pár hete nem volt szülésznőm, hozzám Gál Emese jött be, nagyon aranyos csak ajánlani tudom! Vagy Dömötör Margit, róla nagyon sok jót hallottam, sokan őt választják!
2008. aug. 14. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!