A szeretkezesnek van jelentosege terhesseg alatt?
Egy olyan kerdesem lenne h mennyi jelentosege van a szexnek ilyenkor? Elmeselem a tortenetemet. Elso terhessegem alatt nem mertem szexelni a ferjemmel, ugyanis elotte volt egy vetelesem es utana nagyon feltem. Nem is voltunk egyutt a ferjemmel. Viszont huvelyi utrogestant hasznaltam es ereztem h a huvelyem "szukul". Most a masodik babankat varjuk, es hetente egyszer egyutt vagyunk. En most nagyon kivanom is. Utrot ugyanugy hasznalnom kell megint. Viszont most azt erzem h nem "szukulok". Szulesnel en repedtem kivul belul. Most h ha vegig lesznek egyuttletek, van esely arra h a szulesnel most nem fogok repedni? Kinel h volt? Irjanak azok is akik nem vtak egyutt a parjukkal es mi volt szulesnel (repedes, gatvagas) es azok is akik vegig egyutt vtak.
Koszonom! 11 h km
Mi végig szexeltünk így vagy úgy, a végén már nem igazán ment, de hátrányát vagy előnyét szülésnél én ennek nem éreztem.
Gátmetszés volt, nagyobb repedés szerintem nem, mert 5kg feletti volt a babám és az orvos annyit mondott, hogy szerencsém van, nagyon jó a medencém. Ezzel le is tudtuk, szerintem teljesen alkati kérdés ez a része, a szextől meg nem lesz semmi bajod, ha az orvos nem tiltotta meg. Azért szoktak szólni.
Koszonom h valaszoltatok!
Akkor ez lehet h inkabb genetika. Az elso babam az elso fajastol kezdve 3 es fel ora alatt lett meg. Lehet gyorsan erkezett... Egy kicsit azert bizom benne h a masodik babamnal nem jarok majd ilyen rosszul h repedek es vagnak is. :( De tenyleg erzek kulonbseget mar most, haat remenykedek, meg van boven idom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!