Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van barmi jelentosege ennek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van barmi jelentosege ennek?

Figyelt kérdés

Tobb, mint 3 eve kozeledett felem egy srac, de hiaba voltam oda erte nem foglalkoztam vele. Azota re getegszer lattam mas csajjal, viszont ezido alatt nem voltak komoly kapcsolatai.

Neha ugy ereztem, hogy engem nez, viszont mas csajokkal kavart, szorakozott.

ugyanaķkor nekem vegig az az erzesem volt, hogy o az igazi, es mult heten par orat egy helyen dolgoztunk, es folyton azt vettem eszre, hogy bamul, elmegy mellettem es visszafordul, ramnez, de soha nem jon oda hozzam.

ezf pedig nem ertem, hogyha tetszem neki, miert nem lep valahogy

2014. okt. 3. 09:11
 1/9 anonim ***** válasza:

"Tobb, mint 3 eve kozeledett felem egy srac, de hiaba voltam oda erte nem foglalkoztam vele."

Erre nem tudok mit mondani, ha ennyire sem tudod magad megerőltetni akkor nem csodálom, hogy nem akar lépni.

2014. okt. 3. 09:18
 2/9 anonim ***** válasza:
és te miért nem lépsz?
2014. okt. 3. 09:19
 3/9 A kérdező kommentje:

33,en meg vagyok 21.

Amikor hatarozom, hogy vlm jelet mutatom, hogy tetszik ram se nez, mintha eszre se venne.

2014. okt. 3. 09:25
 4/9 anonim ***** válasza:
menj oda hozzá beszélgetni. hisz ismeritek egymást. biztos 21 vagy nem 16?
2014. okt. 3. 09:29
 5/9 A kérdező kommentje:
Nincs alkalmam ra. Folyton masokkal van. Meg azt se tudom mit mondhatnek.
2014. okt. 3. 09:31
 6/9 anonim ***** válasza:
akkor meg felejtsd el. 2 nap mulva ird ki ide hogy szerelmi banatod van. majd megvigasztalunk
2014. okt. 3. 09:34
 7/9 A kérdező kommentje:
Elfelejtenem, ha tudnam.
2014. okt. 3. 10:01
 8/9 anonim ***** válasza:

"Tobb, mint 3 eve kozeledett felem egy srac, de hiaba voltam oda erte nem foglalkoztam vele"

Miért?

2014. okt. 3. 10:11
 9/9 anonim ***** válasza:
94%
Fura egy alak vagy te drágám
2014. okt. 3. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!