Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt már valaki így? Valaki...

Császár Böbe kérdése:

Volt már valaki így? Valaki lett terhes, hogy közbe menstruált?

Figyelt kérdés
Babát szeretnénk. Már kb 4-5 hónapja próbálkozzunk. Múlt hónapban ki számoltam mikor vagyok fogékony. Voltak rosszul léteim hányingerem és, tegnap megjött de reggel megint hányingerem volt!

2014. nov. 12. 08:42
 1/3 anonim ***** válasza:

A legvalószínűbb hogy annyira szeretnéd a babát hogy önkéntelenül generálid a terhességi tüneteket. Ha biztosra akarsz menni akkor tesztelj.

Kérdésedre válaszolva lehetséges a vérzés terhesség alatt (általában risszat jelent), de terhesen senki sem tud menstruálni.

2014. nov. 12. 09:01
 2/3 anonim ***** válasza:
Tisztázzuk! A terhesség alatt nincs menstruáció, mert akkor értelemszerűen nem terhes az ember. Ha valaki terhes és vérzik, akkor az nem jó, nem természetes. Általában hormonprobléma okozza és könnyen lehet belőle vetélés. Én is véreztem terhesen, de kaptam rá tablettát, mert alacsony volt a progeszteron szintem és kellett a pótlás. Ha úgy érzed, nincs valami rendben, csinálj tesztet, ha negatív, akkor csak beképzeled a dolgokat, ha pozitív, akkor meg irány a doki, mert talán meg tudják akadályozni a vetélést.
2014. nov. 12. 10:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Jah és ha rendesen vérzel, akkor tényleg kicsi az esélye a terhességnek, vagy annak, hogy, ha elindult valami, akkor meg is marad.
2014. nov. 12. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!