Járt már úgy valaki hogy menstruált és közben meg terhes volt?
Figyelt kérdés
Sok ilyenről halottam. Szerintetek van ijen? Hogy fordulhat ez elő?2013. jan. 24. 06:40
1/4 anonim válasza:
Én ismerek egy ilyet. A minap beszélgettünk, akkor mesélte, hogy 20 hetes terhes volt, de még rendesen menstruált. Semmi furcsát nem vett észre, csak már mikor nőtt a hasa. És előtte már volt egy gyereke! Persze nem vájkáltam nagyon a dologban, nem tudom, hogy csak szimplán homokba dugta a fejét vagy tényleg ennyire észrevehetetlen volt a terhesség.
2/4 A kérdező kommentje:
:) Köszi hogy írtál. Olyan furcsa ez. Azért tettem fel a kérdést mert arra gyanakodok hogy terhes vagyok. De most a menstruációm színe is másabb mint szokott ( világosabb ).
2013. jan. 24. 06:54
3/4 anonim válasza:
Igen, így született egy gyönyörű keresztlányom :) Igaz a sógornőmnek egy menstruációja jött meg, a következő már nem.
4/4 anonim válasza:
igen, a nagynéném. teherbe esett tabletta mellett (azt nem tudom,h mennyire szedte következetesen,lehet kimaradt néha). aztán még 3 hónapig megjött neki rendesen, 4. hónapban nem jött meg - erre elment a dokihoz, hogy mi miatt lehet és ott közölték vele,hogy terhes.
ekkor már amugy 2 gyereke volt, azoknál a terhességeknél voltak tünetei meg miden,de most semmi,
aki így becsúszott ő lett a 3. gyerkőc, ma már 16 éves nagylány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!