Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Járt már úgy valaki hogy...

Járt már úgy valaki hogy menstruált és közben meg terhes volt?

Figyelt kérdés
Sok ilyenről halottam. Szerintetek van ijen? Hogy fordulhat ez elő?
2013. jan. 24. 06:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Én ismerek egy ilyet. A minap beszélgettünk, akkor mesélte, hogy 20 hetes terhes volt, de még rendesen menstruált. Semmi furcsát nem vett észre, csak már mikor nőtt a hasa. És előtte már volt egy gyereke! Persze nem vájkáltam nagyon a dologban, nem tudom, hogy csak szimplán homokba dugta a fejét vagy tényleg ennyire észrevehetetlen volt a terhesség.
2013. jan. 24. 06:46
 2/4 A kérdező kommentje:
:) Köszi hogy írtál. Olyan furcsa ez. Azért tettem fel a kérdést mert arra gyanakodok hogy terhes vagyok. De most a menstruációm színe is másabb mint szokott ( világosabb ).
2013. jan. 24. 06:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen, így született egy gyönyörű keresztlányom :) Igaz a sógornőmnek egy menstruációja jött meg, a következő már nem.
2013. jan. 24. 07:02
 4/4 anonim ***** válasza:

igen, a nagynéném. teherbe esett tabletta mellett (azt nem tudom,h mennyire szedte következetesen,lehet kimaradt néha). aztán még 3 hónapig megjött neki rendesen, 4. hónapban nem jött meg - erre elment a dokihoz, hogy mi miatt lehet és ott közölték vele,hogy terhes.

ekkor már amugy 2 gyereke volt, azoknál a terhességeknél voltak tünetei meg miden,de most semmi,

aki így becsúszott ő lett a 3. gyerkőc, ma már 16 éves nagylány.

2013. jan. 24. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!