Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki terhesség alatt menstruált...

Aki terhesség alatt menstruált, hogy vette észre, hogy terhes?

Figyelt kérdés
3 hónapja nagyon furi a mensesem, nem olyan, mint szokott. Azt is hittem az elején, hogy babát várok, de nemvárt napján negatívat teszteltem, rá 4 napra pedig megjött. Azóta is megjött 2x de mindig furcsa. Az ominózus nem várt óta 5 kg-t híztam. Néhány napja hányingerem van minden reggel, pedig nem rég múlt el a mensim. És a pocim is nagyon fura. Örülnénk, ha baba lenne, de kicsit ijesztő ez számomra...

2014. febr. 13. 14:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem velem fordult elő, de voltak itt a GYK - n már páran, akik rendesnek tűnő vérzés mellett babásak voltak. De náluk mutatta a teszt.
2014. febr. 13. 14:18
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Anyu unokatestvérének a feleségénél történt (nagy barab nőről van szó, ezért nem is látszott rajta semmi változás), spirálja volt, elment az éves rákszűrésre. Ott derült ki hogy terhes, az ultrahangon jött a második meglepetés: már az 5. hónapban van. Minden hónapban vérzett, amiről azt hitte, hogy menstruáció.

Mikor teszteltél utoljára? Lehet, hogy érdemes lenne dokihoz menned, mert ha jól gondolod, akkor már legalább 12 hetes terhes lehetsz ekkora magzatot már bőven lehet látni az ultrahangon.

2014. febr. 13. 14:58
 3/6 A kérdező kommentje:
Azóta nem teszteltem. Volt idő,hogy betegesen teszteltem, akár naponta 3-at még meg nem jött. Kisebb vagyont költöttem már tesztekre, mindhiába. Most is csak azért motoszkál bennem a gondolat, mert folyamatosan úgy érzem, hogy "van bent valaki". Először azt gondoltam, bélmozgások, de teljesen más. Kerekedik a hasam rendesen...de olyan "hülyének" érezném magam, ha most is tesztelnék, miközben egy hete múlt el a mensim...
2014. febr. 13. 15:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom milyen az a "van bent valaki" érzés. Én holnap leszek 10 hetes eddig 1kg-ot híztam, de nem látszik rajtam semmi. Érezni sem érzem, hogy ven csücsül a kisember, mert ilyenkor még nem lehet érezni a magzatmozgásokat. Amúgy volt már olyan, hogy valakinek nem mutatta ki a teszt csak a 13. hét után. Itt is olvashatsz ilyet, ha rákeresel. Menj el dokihoz az a tuti, akkor egy forintot sem kell majd feleslegesen tesztre költened.
2014. febr. 13. 15:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Tesztelj! Vagy, ha már teszteltél, írd meg az eredményt, kíváncsi vagyok! :)
2014. febr. 14. 23:18
 6/6 A kérdező kommentje:
Álterhesség...
2014. márc. 7. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!