Hogy jöttél rá hogy terhes vagy?
Úgyértem legtöbben akkor kezdünk gyanakodni ha nem jön meg a várt.
Én is így tudtam meg.
Más?
Most esett le!!
Nekem is herpeszem volt sokáig pedig előtte soha nem volt:-))
Én csak viccből teszteltem, mert nem szokott kimaradni a vérzésem, és furcsa volt. Persze 2éve folyamatosan próbálkoztunk a babával, de mivel mindig negatívat teszteltem, így egy idő után nem is csináltam. Aztán végül is mégis vettem, és másnap reggel fél kómásan megcsináltam a tesztet. Letettem a csapra, (gondoltam úgysem lesz pozitív, miért is mernék rá gondolni) ... fogmosás, mosakodás, és ránéztem. Megállt bennem az ütő rendesen. Kb 5 percig tátva maradt a szám. Aztán sírtam :) Aztán mentem, felkeltettem apát, aztán felkeltettük a kisfiunkat,aki 7 éves, és amikor megtudta hogy jön a kis tesó, ugrált is az ágyon örömében. :) Szóval ennyi :)
Bocsi a hosszú meséért :)
34 hetes
Szeptember 13-14. körülre nem vártam a mensit, 12-én a BNV-n voltunk férjemmel. Nem kellett gyakrabban pisilni, nem voltam rosszul, egyedül, ami más volt az az, hogy oldalt izomláz szerűen fájt a mellem. Ennek se tulajdonítottam sok jelentőséget, hiszen sokat emeltem a munkahelyemen, 20 kiló körüli gyerekeket, meg rendezkedtünk... Az úton belém hasított egy érzés, hogy tesztelni kéne. (hogy miért ne kérdezd, a 4. inszeminációra készültünk, megvolt az időpontunk is)
Volt itthon egy tesztem, amit elhatároztam, hogy csak akkor fogok megcsinálni, ha tutibiztos leszek abban, hogy terhes vagyok. (előtte minden hónapban minden terhességi tünetem megvolt)
Szóval hazajöttem, automatikusan vettem ki a szekrényből és mártottam. Nagyon halványan, de megjelent a csík rajta. Akkor már majdnem biztos voltam, hogy jó volt a megérzésem, de féltem, mi van akkor, ha tényleg csak szellemcsík vagy oda akarom látni, ahogy a férjem mondta.
Köszi a válaszokat csajok!
Jó pár év múlva az a "csík" is megkérdezi majd hogy: Anyu!Én hogy lettem?!
:-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!