Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sajnos ismét kijött az allergi...

Sajnos ismét kijött az allergiám. Calcium Sandoz pezsgőtablettát ihatok ilyenkor? Vagy mi az, ami megengedett? 29 hetes vagyok.

Figyelt kérdés
Elvileg ahogy olvasgattam a leírást, ez nem lehet(ne) káros). Ha nem szedek semmit, akkor megőrülök - prüsszögök, nem látok semmit a könnytől és kb. percenként kell kifújni az orromat, már a számat is szétdörzsöltem a sok zsepivel...
2008. aug. 14. 09:01
 1/5 anonim ***** válasza:
A BÉRES KALCIUM meg van még egy párféle kalcium, amit lehet terhesen. JObbulást!!
2008. aug. 14. 09:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Én megkérdezném a gyógyszertárban a gyógyszerésztől, hogy szedheted-e, vagy hívd fel a dokit. Igazán csak ők tudják, hogy biztosan nem ártalmas-e. Én laikusként nem hiszem, hogy ártalmas lenne, de ne adj a véleményemre!
2008. aug. 14. 09:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia, ihatsz Calcium Sondoz pezsit, nekem a védőnő mondta, hogy lehet!
2008. aug. 14. 09:49
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia! Engem 27 hetesen csípett meg a darázs, allergiás vagyok rá. Calcium injekciót adtak a kórházban (mert ilyenkor mást nem lehet) és napi háromszor calcium sandoz-t itattak velem. Nyugodtan ihatod.

Jobbulást kívánok!

33 hetes pocis

2008. aug. 14. 10:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Nyugodtan ihatsz, nekem ezt ajánlotta az orvosom calcium-pótlásra, hónapok óta iszom.
2008. aug. 14. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!