Alig mozog a babám napok óta. Jelenthet bajt?
Figyelt kérdés
26 hetes vagyok, eddig nagyon ficánka volt a babám, de pár napja szinte semmi. Némi átmozgatás után talán rúg egyet gyengén, de azt is nehezen érem el. Betudható az időjárásnak? Vagy baj lehet?2014. nov. 9. 11:55
1/12 anonim válasza:
Mit jelent az,hogy napok óta?!
Nekem tegnap egész nap meg sem állt egyetlen egy pillanatra sem és nem túlzok!
Ma pedig úgy kell noszogatni,hogy hahó? :) Kétszer éreztem csuklani,reggeli után megköszönte a hamit és ennyi.
34hkm
2/12 anonim válasza:
Èn elmennék egy uh-ra....lehet rajta van a köldökzsinó a testén vagy valahol ami gátolja a mozgásban.
3/12 A kérdező kommentje:
4 napja. most mocorgott egy picit pár perce. de nem olyan aktív mint szokott lenni.
2014. nov. 9. 12:15
4/12 anonim válasza:
Ha szinte semmi, és felhívnám az orvost és elmennék egy uh-ra!
5/12 anonim válasza:
Szerintem nem ártana beszélned egy orvossal, mondjuk most bemenni a kórházba. Hány nap telt el? Ezt meg fogják kérdezni..
Nem várnék vele.
6/12 A kérdező kommentje:
Eddig napi minimum 30 "erőteljes" mozgást éreztem. csak a viszonyítási alap miatt írom...4 napja pedig legfeljebb 2-3 gyenge rúgás.
2014. nov. 9. 12:16
7/12 anonim válasza:
Ne várj tovább, ez nem játék. Max volt egy utad, de legalább kapsz egy megnyugtató választ.
8/12 anonim válasza:
Első vagyok.
Betudható az időjárásnak,eddig hideg volt,most napok óta majdnem 20fok van.. viszont azzal tényleg nem ártasz,ha megnézeted egy kh-ban. MAx elküldenek,hogy feleslges volt,meg gúnyolódnak egyet,hogy miért pont vasnap mész be.. szoktak,nekem is csinálták.. Csak majd írd meg ,hogy döntöttél! :)
10/12 anonim válasza:
Menj el még ma, nézesd meg magad, kérlek írd meg, hogy mi lett! Minden rendben lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!