Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért nem érzem napok óta,...

Miért nem érzem napok óta, hogy mozog?

Figyelt kérdés
2.babámat várom, viszonylag korán kb.14 hetesen éreztem már az első mozgásokat, majd hetekig semmi.Múlt héten ugyanott majd ki rúgta a "ház oldalát" még apa is érezte és látta is. Ez a 18 héten volt. Most meg napok óta csend. Igaz sokat nőtt a pocim, lehet hogy csak nagy lett a hely és vígan úszkálgat én meg nem érzem?
2010. ápr. 27. 21:32
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj nekem is ugyanezt csinálja.Van hogy napokig semmi,utánna meg egész nap pörög.Sok még a helye ezért nem érzed minden nap.Nyugi.
2010. ápr. 27. 21:34
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
ebben a korban ilyenek, befordulhatott és bár most is biztosan mozog, lehet, hogy csak kisebb végtag moozgást végez, én is paráztam a másodiknál párszor, ez az átka, ha az ember már korábban érzi a manókát, hidd el hamarosan már a csuklást is érzed, ha izgulós vagy vehetsz maagzati szívhang hallgató készüléket, de az is be tud paráztatni, ha nem hallod azonnal, szóval fő a nyugalom!
2010. ápr. 27. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!