Miért nem érzem napok óta, hogy mozog?
Figyelt kérdés
2.babámat várom, viszonylag korán kb.14 hetesen éreztem már az első mozgásokat, majd hetekig semmi.Múlt héten ugyanott majd ki rúgta a "ház oldalát" még apa is érezte és látta is. Ez a 18 héten volt. Most meg napok óta csend. Igaz sokat nőtt a pocim, lehet hogy csak nagy lett a hely és vígan úszkálgat én meg nem érzem?2010. ápr. 27. 21:32
1/2 anonim válasza:
Ne aggódj nekem is ugyanezt csinálja.Van hogy napokig semmi,utánna meg egész nap pörög.Sok még a helye ezért nem érzed minden nap.Nyugi.
2/2 anonim válasza:
ebben a korban ilyenek, befordulhatott és bár most is biztosan mozog, lehet, hogy csak kisebb végtag moozgást végez, én is paráztam a másodiknál párszor, ez az átka, ha az ember már korábban érzi a manókát, hidd el hamarosan már a csuklást is érzed, ha izgulós vagy vehetsz maagzati szívhang hallgató készüléket, de az is be tud paráztatni, ha nem hallod azonnal, szóval fő a nyugalom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!