Feherkopenyes szindromam van! Szules kozben mi lesz? Reszletek lent!
Sziasztok!
28 hetes kismama vagyok! Amiota vedonohoz jarok minden vernyomasom 130/140/150 kozott ingadozik.
Kert tolem a vedono egy itthoni vernyomasnaplot, amiben a legmagasabb vernyomasom 128/75 volt.
A vedonom megertette hogy feherkopenyes szindromaban szenvedek, viszont a terhesgondozason az orvos nem akarja elfogadni..o is megmerte es persze ott is magas volt. Azt allitotta az en vernyomasmerommel van a gond, pedig ez biztos h nem igaz mert vadonat uj, es nem egyet kipribaltam mar, es itthon mindig tokeletes.
Irt fel vernyomascsokkentot is de nem veszem be mert a vedono azt mondta hogy ha normalis a vernyomas es beveszem akkor lesz a baj.
A babaval es velem is minden rendben van.
Szulesnel mi lesz? Gondolom ott is egekbe lesz a vernyomasom..hogy magyarazzam meg a dokinak hogy nincs baj a merommel es csak rendelokben mernek magasat?
Felek hogy ezek miatt gond lesz a szulesemmel!
Bocsi ha hosszu voltam.
28 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!