IBS szindrómám van. Sajnos ez most is kiütközik, igy 6 hetes terhesen. Széntablettát meddig szedhetem?
Ez idegi alapon van,de persze már évek óta.Már kiegyensúlyozottabb vagyok,de ez a betegség megmaradt.Két változata van,az egyik hasmenéses a másik székrekedéses.
Ezzel nem tudnak mit kezdeni az orvosok.Szedtem rá Lopedium hasfogót,de mikor terhes lettem letettem,mert azt nem lehet szedni terhesség alatt.De úgy tudom a széntablettát igen.
Szóval akkor ha szükség van rá szedhetem a 9 hónap alatt bármikor?Nem ártok vele a babának?
Gratulálok!
Most nagyon megnyugtattál.:)Remélem nekünk sem lesz semmi bajunk a 9 hónap alatt.
Bocsi h megkérdezem,de szülésnél sem volt ezzel gond?Vagy akkor mind1 volt?Akkor is vettél be széntabit?
Szülésnél érdekes volt, mert mondtam hogy beöntést akarok, a szülésznő azt mondta, hogy nincs rá idő. a tolófájásoknál meg azt kiabálta, hogy csináljak úgy mintha kakálnék. Én meg nyomtam, de a gyerek olyan hamar kint volt, hogy csak ő jött. A szülésznő meg is jegyezte, hogy nagyon kevesen nem produkálnak a gyereken kívül mást, ügyi vagyok.
Én azóta is csodálkozok, hogy egy bevásárló központ közepén, vagy egy moziban a víz folyik rólam annyira kell, szülésnél meg semmi.
Ne izgulj azért nagyon sokan kapnak beöntést, és akkor ez a probléma megoldva:) Ha van még kérdésed nyugodtan írj privit, de itt is szívesen válaszolok, ha tudok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!