Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 32 hetes kismama vagyok. A...

32 hetes kismama vagyok. A babám mindig heves rugdosással reagál a porszívó hangjára. Baj lehet vagy had szokja?

Figyelt kérdés
2008. aug. 13. 18:18
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ma egésznap nem adott jelet a babám magáról, már kezdtem megijedni. Nekiálltam pórszívózni, erre rögtön jelentkezett a drága. A hirtelen hangra megugranak, ezt már több helyen olvastam. Én nem hinném, hogy ettől baja lesz, egy moziban sokkal nagyobb hanghatás éri, és hát ha megszületik, akkor is fogsz pórszívozni. Lehet, hogy aludt, és felébredt rá, és ez nem tetszett neki. MInden jót!
2008. aug. 13. 18:49
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Semmi probléma nem lesz, ha porszívózol. A babák általában nem "szeretik" a hangos dolgokat, ide tartozik a porszívó is. De muszály lesz neki megszokni! :) Talán pár év múlva már ő használja!

35 hetes kismama

2008. aug. 13. 19:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Így igaz! Ha majd megszületik, akkor is kell porszívóznod! Kiv. ha bejárónőd van, és amíg takarít, elmehetsz a törpivel sétálni. De ha így van, lszi add kölcsön nekem is 1-2 napra, mert amíg itt olvasgatok, nem halad a takarítás! ;) :D
2008. aug. 14. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!