9. hétben lévő kismama vagyok. Csalánkiütés szerü foltok az utrogesztán mellékhatása. Abba kellett hagynom, pedig még 2 hétig fontos lett volna. Nem lesz baj?
9. hétben vagyok 6. héttől szedem az utrogesztánt. 2napja csalánkiütés szerű foltokat vettem észre a combjaimon és a mellkasomon.
az orvosom mondta hagyjam abba a használatát, pedig a baba miatt még 2 hétig kellett volna használnom.
most féltem a picimet, nehogy baj legyen.
a magneb6-ot is abba kellett hagynom, mert minden fajtánál jött valami mellékhatás.
olyan nehéz igy.
mással is igy van ez? vagy csak én vagyok ennyire nehéz eset???
Nekem ezzel kapcsolatban nincs tapasztalatom, azonban úgy tudom, hogy a palástfű tea segíthet ilyenkor (vetélés ellen, sárgatest hormon termelése miatt is fogyasztják). Esetleg kérdezz rá a dokidnál, hogy ehhez a megoldáshoz mit szólna vagy tud-e jobbat...
Remélem tudtam segíteni.
Én sem tudok túl sok újat mondani. Én szedem az Utrogestant és a Magne B6-ot is + Elevitet, de nincsen tőlük semmilyen tünetem.
A kiütések viszont terhesség alatt viszonylag gyakoriak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!