Azthiszem terhes vagyok. Az lehetek? Baratommal ugy tervezzuk, hogy titokban elvetelek, hisz fiatalok vagyunk.
10napja tortent az aktus.Nem szeretnem se en sem a baratom ha megtudna barki is
Ezert fordulok hozzatok.
szu
Nem is biztos, hogy terhes vagy. Ha mégis, tényleg kénytelen vagy elmondani a szüleidnek, kell a beleegyezésük az abortuszhoz. Még mindig jobb, mintha a temetésedre kéne készülnük, mert hülyeséget csinálsz és a vérmérgezésbe vagy bármi más szervi bajba te is odaleszel. Mondd azt, hogy kiszakadt a gumi vagy valami kegyes hazugságot. Hátha könyebben veszik a dolgot.
És ezentúl tessék komolyan venni a sexet. Tény, hogy ebben a korban a legkönnyebb teherbe esni.
Ha a menstruációd előtt egy héttel vérzel, az szimplán azt jelenti, hogy ebben a hónapban egy héttel előbb jött meg. A dokik szerint teljesen normális, időjárás is okozhat ilyet.
A darabok meg valószínűleg alvadt vér-és nyálkahártya darabok. Annak is ürülnek ilyenek, aki nem elvetél, csak szimplán megjön neki.
Egyébként ha vérzel, akkor nagy valószínűség szerint nem vagy terhes, miért jössz ezzel a vetélés szöveggel? Hidd el, azt nem akarod átélni sem most, sem a jövőben.
vedekezzetek es ne raolvasassal oke
gyogyszer es ovszer mindketto egyutt a ti korotokban !!
- a vizelettel, hogy távozhat magzat??? Jujj...
- 18 év alatt úgy tudom, hogy szülői beleegyezés kell az abortuszhoz.
- én egy Honda CRV-t toltam kb. 100m-en keresztül, benne a 2 gyerekemmel, mert lerobbantunk és mégsem vetéltem el a 3. babámmal, szóval nem olyan egyszerű ez....
Először is tesztelj, ha az pozitív, akkor irány az orvos. Ha nem akarsz a saját dokidhoz menni, menj el egy másik városba. DE! Muszáj orvoshoz menned terhesség esetén, mert
1. természetes vetélés esetén maradhatnak "bent" olyan részek, amik a te életedet kockáztatják, és csak napokon/órákon múlhat ilyenkor az anyuka élete.
2. Ha nem szeretnéd a babát a jelenlegi élethelyzeted miatt, akkor az orvos elvégzi az abortuszt/ad gyógyszert...nem tudom pontosan, de van erre megoldás. És minél hamarabb tegye ezt meg, ne egy már majdnem kifejlett babát kelljen megölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!