Azthiszem terhes vagyok. Az lehetek? Baratommal ugy tervezzuk, hogy titokban elvetelek, hisz fiatalok vagyunk.
10napja tortent az aktus.Nem szeretnem se en sem a baratom ha megtudna barki is
Ezert fordulok hozzatok.
szu
igen tudom..de egyik ismerosom is ogy volt es o emelgetett dolgokat es a vizeleteben tavozott a "magzat" ..
Egyebkent szuleimnek nem nagyon szeretnem elmondani mert tudom milyenek..kitagadnanak a csaladboles a szemukben kodde valnek..meg azthiszem aztis megtiltanak hogy a baratommal legyek...nemtudom mit tegyek.
1. Várd meg amíg késik a vérzésed - még az sem biztos, hogy sikerült teherbe esned.
2. Vegyél terhességi tesztet.
3. Ha a teszt pozitív, menj el orvoshoz. (Az orvos nem mondhatja el senkinek, köti a titoktartás)
4. Ha az orvos is azt mondja, hogy terhes vagy, el kell mondanod a szüleidnek, mert az ő engedélyük kell az abortuszhoz is.
5. Ne kísérletezz házi vetélési módszerekkel, mert egyrészt bele is halhatsz, másrészt abból úgyis orvos lesz a vége, harmadrészt pedig lehet, hogy úgy "elrontasz" valamit ott benn, hogy soha többet nem lehet gyereked, még akkor sem, ha majd nagyon akarod.
6. Ha mégsem vagy terhes, akkor olvasd át a biológiakönyvet az ember szaporodása résznél, és vegyél egy csomag óvszert (TE és nem a barátod), és használjátok rendeltetésszerűen a jövőben. A majd kihúzom időben nem védekezés
Úr isten. Dugj fel egy kötőtűt...
Igen felelőtlen vagy. Az se biztos h terhes vagy csinálj tesztet.
És ha valami bajod lessz a vetélés során? Akkor mindenképp orvoshoz kell fordulnod. Esetleg másik város?
Elég morbid dolgit akarsz csinálni szegénnyel...
Kapsz majd hideget meleget itt.... védekezni kellett volna és akkor nem kéne azon gondolkodni hogy öld meg a gyereket
tudom hogybajom eshet..es elfogom mondani a szuleimnek ..azthiszem mas valasztasom nincs..csak akkor eletem vegeig utalni fognak..koszonom a valaszokat es a segitseget!!
egyebkent a tesztet el fogom vegezni!!
Olvasgassatok biológia könyvet szex helyett, sokkal hasznosabb lenne.
Vizelettel távozik a magzat, most ez komoly?, Ilyet már egy 10 éves se írna le, nem hogy egy 16 éves.
Miután késett a menzeszed tesztelj, utána minél hamarabb orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!