Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az esküvőig tartsa titokban a menyasszony ha terhes?
4 hónapos terhes menyasszony csak az esküvő után jelentse be a családnak meg mindenkinek, hogy kisbabát vár? Hány hónapos korban kezd nagyon láthatóvá válni a terhesség? Mi a véleményed a terhes menyasszonyokról? Az jó vagy rossz?
Az esküvővel kapcsolatos izgalmak árthatnak a magzatnak? A menyasszonyi ruhát mennyivel az esküvő előtt igazítassa magára a kismama?
Pokémon♥x)
szeintem mond el el a családnak!:)
Változó a nőknél, hogy mekkora a pocak. Valakinél a 4 hónap szinte nem is látszik, másnál pedig nagyon is.
Szerintem a közeli család tudhatna a gyermekáldásról. :)
Én elmondanám, mert akkor nem "rabolnak" el, és jobban vigyáznának rám. Mi a véleményem a terhes menyasszonyról? Az, mint a nem terhesről.
Gratulálok!
Családfüggő, meg tőled, a határozottságodon múlik a dolog.
Én nyugodtan bejelenteném, nem csinálnék ügyet belőle, már csak a baba érdekében sem:)
Ma már senki sem veszi negativan, nagy dobra nem kell verni, de titkolni sem. Szerintem se jónak, se rosszanak nem kell minösiteni - igy sikerült és kész.
A normális esetben az elsö terhesség félidö körül kezd látszani, de akkor még nem feltünö. A ruhából olyan fazont válassz, amit könnyen lehet böviteni (meg ne feszes derekút), és csak 1-2 héttel korábban igazittasd méretre.
A babának semmi baja sem lesz (kivéve, ha a menyasszony esetleg holtrészegre issza magát, de ez nálad nem valószinü, ha ennyire gondolsz a babára már most is), figyelj magadra, és ha fáradt vagy, akkor kicsit - legalább is 10-15 percet pihenj/lazits közben.
Nekem is nagyon látszott már 4 hónaposan. :) (De nem az esküvőn voltam terhes, csak jóval utána). Szerintem nem kell elmondani mindenkinek (a szűk családnak igen), de ha valaki rákérdez, akkor le sem kell tagadni. Sztem így a legegyszerűbb.
Hogy mi a véleményem a terhes menyasszonyokról? Semmi különös, sok boldogságot kívánok Nekik! (régebben ez iszonyú bűn volt, de azóta már sok évtized eltelt) :)
Szerintem a szűk családnak mindenképpen mond el, ha nem akarsz mondjuk az esküvőn magyarázkodni, hogy miért nem koccintasz ill. iszol a pezsgőből meg hasonlók, lehet, hogy látszani is fog valamennyire, aki rákérdez annak meg nem kell letagadni.
Találtam ezzel kapcsolatban kérdés, hogy ki mit gondol:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eskuvo__1..
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eskuvo__9..
Én is csak annyit tudok mondani, hogy régen nagy szégyen volt az ilyesmi, ma már (sajnos) minden második menyasszony terhesen megy férjhez, úgy hogy nyugi nem fognak felháborodni rajta.
Sok boldogságot!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!