Homeopátiás bogyók. Mi is ez pontosan?
Szia!
Úgy emlékszem 4-500 Ft-ba kerül darabja. Gyógyszertárban vettük őket, nem tudom máshol lehet e kapni.
Van egy csomó fajta, most nem írom le mindet, mert hosszú lenne. Inkább nézd meg itt: [link]
Én szedtem őket, (ittam a málnalevél teát is)de nekem nem segítettek. Túlhordás miatt 3x indították meg a szülést, 3 napot voltam a szülőszobán mire úgy döntöttek, hogy akkor császár lesz.
Ettől függetlenül ha lesz következő (kétlem egyenlőre) akkor is szedni fogom, mert mi van ha mos használ...? Az 100% hogy nem árt se a babának se a mamának. De sajnos ez sem csodaszer, van akinek bejön van akinek nem. Állítólag hinni kell benne, én hitten és bíztam benne, hogy majd nekem is olyan könnyen ment mint a többieknek akiket olvastam, hogy szedték, hogy 4-5 óra alatt meg lett az első baba neki. Rám nem hatott.... De szerintem szedd nyugodtan hátha neked fog segíteni.
Szülésznőm javaslatára szedtem:
Arnica CH 9 1x5 golyó naponta
Caulophillum CH5 1x5 golyó naponta
Cimicifuga Ch5 3 naponta 5 golyó
36. héttől szedtem
Málnalevéltea napi 2x2dl ittam azt is a 36. héttől.
Szülés után egy hétig még kellett szednem az arnicat.
Könnyű és gyors szülést kívánok. Utána jó babázást!
A bogyók-400-500 Ft ba kerülnek, és gyógyszertárban.
a Málnalevéltea is gyógyszertárban vagy drogériában kapható!
Nekem nagyon sokat segítettek! Én ajánlom!
utolsó vagyok!
nekem 11 kor elment a magzatvíz este és éjfél után 18 percre megszületett a kisfiam!
Egész nap voltak enyhe fájásaim.
Egy varratom volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!