Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet hogy terhes vagyok? A...

Lehet hogy terhes vagyok? A barátommal megszakításos nemi életet élünk nem használunk gumit se gyógyszert de már tervben van a gyógyszer.

Figyelt kérdés
Félek hogy talán terhes lehetek. Van hogy este rosszul vagyok ez hányingert jelent viszont van más oka is mivel egész nap nem volt időm enni. A menszeszemnek most kell majd meg jönnie ezen kívül nem nagyon van székletem mondjuk ez nálam megszokott sajnos. Néha fáj a hasam is. Tudom nem kellene félnem ha rendesen védekeznénk. Csak kíváncsi lennék mások véleményére is. Szerintetek van okom agódni?Köszönöm a normális válaszokat előre is.

2014. okt. 28. 09:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Hát felelőtlenség volt.

Én évekig így védekeztem férjemmel és nem lett baba. De ez persze nem jelent semmit.

A várt menzi napján tesztelj. Mikor fog megjönni?

2014. okt. 28. 10:26
 12/16 anonim ***** válasza:
Mi is így védekeztünk a barátommal, aztán a gyógyszert már mentem volna felíratni, csak előtte még vérvételre kellett volna mennem és emiatt kicsit elhúztam a dolgot. A lényeg, hogy a vérvételt akkor megúsztam, mert kiderült, hogy terhes vagyok. Kicsivel több mint 2 hónap múlva megszületik a babám. Ha most nem is lettél terhes, azért javaslom, hogy kezdj el valami biztonságosabb védekezést keresni, ha még nem szeretnél egy babát/abortuszt.
2014. okt. 28. 10:38
 13/16 A kérdező kommentje:
Most hétvégén kell megjönnie. A barátom nem bírja a gumit nem azért mert nem szereti hanem egyszerűen nem megy neki. Nőgyógyászhoz már van idő pntom. Most hétvégén kell megjönni-e. Ezek a tűnetek amiket a fentiekben írtam utalhatnak arra?
2014. okt. 28. 11:54
 14/16 anonim ***** válasza:
igen utalhatnak arra, de nem feltétlenül. Nálam pl a hányinger csak jóval később jelentkezett, a 10. hét környékén, nem vagyunk egyformák, szóval ne stresszelj. Egyébként ha terhességi tüneteid lennének akkor valószínűleg a teszt is kimutatná már, ugyanis lehet már az előző hónapban is terhes voltál, csak akkor még megjött. Ilyen is van.
2014. okt. 28. 14:32
 15/16 anonim ***** válasza:
Kérdező, mi lett?
2014. dec. 18. 17:48
 16/16 A kérdező kommentje:

Nem lett baba.... Csak nagyon rá stresszeltem... Mostmár nagyon vigyázok

Köszönöm a válaszokat :)

2015. jan. 14. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!