13 hetes terhes vagyok! Sűrűn fáj a fejem! A vérnyomásommal nincs gond! Néha veszek be rubophent! Nem lehet ártalmas a picire?
Szia!
Van akinek sokszor fáj a feje terhesség alatt. Nekem a 10. hét körül fájt vagy két hétig folyamatosan. Ritkán vettem be rá fájdalom csillapítót mert annyira azért nem fájt. Amúgy nem kell rettegni a gyógyszerektől, egy-két panadol vagy rubophen nem árt a babának.
Én gyulladás csökkentőt szedtem első terhességem végén (eper-máj problémák miatt) és semmi baja nem lett a babámnak. Volt hogy Cataflamot kellett szednem, de volt Dalacint kaptam fog gyulladásra várandósan és nincs semmi baj.
A Rubophen és a Panadol is paracetamol hatóanyagú, ne javasoljatok már hülyeséget. A paracetamol májméreg, terhesség alatt én nem szedném.
Algopyrint lehet ésszerű mennyiségben szedni, az nem károsítja a magzatot. A paracetamolnál ez szerencse kérdése. Nem véletlenül vényköteles külföldön - nálunk valamiért idáig még nem jutottak el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!