Gravida mellett szedtek még valamit?
Gravidát nem. Szedek helyette naponta
2-4000 IU D-vitamint
3 magneB6-ot
DM sajátmárkás (das gesunde plus) folsav+B vitamin komplexet
Halolaj kapszulát (omega3 miatt)
1000 mg C-vitamint (pár napja elfogyott, de még talán akciós a Biotechnél)
500 mg kalciumot
+ 1 szem B6-ot, hogy ez a maréknyi 'cukorka' még jobban felszívódjon.
Előtte és az elején szedtem még testépítő multivitamint, de már elfogyott. Lehet, nem is veszek egy darabig újat.
Mg,Ca+D3, halolaj, meg 2-3 naponta 1000 mg C vitamin
Mondjuk én nem mindig Garvidát szedek, váltogatom a Hipp Natallal.
Lehet egy picit túlzásba esek, de mivel a védőnő semmit nem mond én próbálok utána olvasni mi kell a babának ....
Nekem azt mondta az orvos semmit ne szedjek mellé. De én alapban szedek 2-4000D3-at. ez meg csak 400-at tartalmaz. Már itt meginogtam. Magnézium nekem kell, mert elég feszült vagyok. Erre is azt mondta nem kell.
Halolaj mire jó? Folsavat vegyek még mellé?
Na pont ezért születnek 4-5kg-os gyerekek...
Én sajnos semmi zöldséget nem eszek, sose szerettem, csak kisbabának. Azóta szinte semmit. Nekem, pedig aztán tényleg 0 vitamin, csak magneb6-ot mondott a doki a gravida mellé. Első terhességemnél is ezt szedtem.
Azt is csak a méhszalag nyúlás miatt...
Második babámat várom, az első kislányom 3680, és 52cm apgar 10-10-el született.... Teljesen normális méretek.
Minek szedsz össze vissza mindent? Felesleges de te tudod...
én a gravidát letettem, mert a magnézium+kalcium+D vitamint pótolnom kellett egyébként is.
A Bvitaminokban is gyenge szerintem, azt is külön szedtem, a folsavat az orvosom előírta napi 2x 3mg-ot az első 3 hónapra, a gravidának így semmi értelme nem volt, mert a többi vitamint stb. az ételekből is megkaptam. Úgyhogy én lecseréltem csak arra, amit nekem egyénlileg kellett szednem. JA, halolajat is szedtem én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!