Ha 5+1 naposan megyek a dokihoz, mit fognak már látni?
Figyelt kérdés
volt olyan aki ilyen idősen ment és milyen vizsgálatok vannak??2014. okt. 28. 07:39
1/8 anonim válasza:
Nekem 5+0-n hüvelyi uh-val látszott a petezsák, de nekem biztos volt a peteérés és a fogantatás napja, mert kezeléssel lett a babánk. Ha pár nappal később fogant, mint a középidő, akkor valószínűleg nem fogank még látni petezsákot sem. Én később mennék a helyedben, ha egyébként nincs problémád.
2/8 anonim válasza:
5+2-n voltunk, akkor csak petezsákot látott, 6+2-n már volt szívhang is :)
3/8 anonim válasza:
Én 5 + 4 naposan mentem, nálunk csak hasi UH van, azzal petezsákot látott a doki.
4/8 anonim válasza:
5+1 naposan voltam akkor latott huvelyi uhval petezsakot es benne szikholyagot. jovoheten megyek uhra remelem minden rendben van a babammal :) ha ram hallgatsz varj meg 1-1.5. hetet es utana menny dokihoz akkor mar szivhang is lesz :)
5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm!!és ha megkérdezhetem ti miért mentetek ilyen korán?? nekem mennem kell, mert igy hivott a fogadott dokim, meg nekem lehet oltanom kell magam és amiatt van ez a korai vizsgálat. és ilyenkor már 1 hét után vissza is hivnak ?? (6hetesen?)
2014. okt. 28. 08:25
6/8 anonim válasza:
Az is csoda volt, hogy segítség nélkül azonnal sikerült, nálunk voltak gondok előtte. Ezért mentünk 5. hét elején, ahogy megtudtuk és volt hely a magánrendelésen. Azért hívott vissza 6. héten is, mert (nem a babával, de más nőgyógy probléma miatt) ismételni kellett az uh-t, és akkor már megnéztük őt is :)
7/8 anonim válasza:
4esvagyok. engem bevittek a korhazba mehen kivuli gyanuval mert vereztem. amikor megvizsgaltak es lattak h belul van akkor fenyegeto veteles miatt tartottak bennt...en se mentem volna ilyen koran :) most azota izgulok hogy jol van e a pici mert akkor vizsgaltak utoljara azota eltelt 3 het.. jovoheten kiderul babym hogy van ott. bennt remelem minden rendben van vele. es remeljuk veletek is :)
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!!!! :) holnap megyek nagyon várom már!!
2014. okt. 28. 08:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!