Ha 5hét +3 naposan megyek dokihoz, akkor várható már, hogy lesz szívhang, vagy ez még határeset?
Szerintem határ, nekem akkor még nem lehetett látni, de 6 hét 3 naposan már láttam. (véreztem és sos meg kellett nézni)
gratula a babához :)
Köszi!
Sajnos nem voltam résen, amikor kértem az időpontot, csak annyit mondtam, hogy van egy + tesztem, de sajnos azt elfelejtettem, hogy egy héttel kitolódott a peteérés, így a baba valójában még fiatalabb, csak a teszt marha korán kimutatta...
Akkor gratulálok Neked kedves utolsó!
Nekem 3. baba lesz, és én eddig mindig olyan 8-10 hét körül mentem először, akkorra már volt szívhang. Én nem szeretnék kétszer menni emiatt, egyszerűen remélem, hogy minden rendben van (ami valószínű is, mert pocsékul vagyok :o)
Azt hiszem hétfőn megpróbálok egy héttel későbbre időpontot szerezni. :o)
Sziasztok!
Sikerült eltolnom októberre! :o)
Igaz, így meg október 25 lett belőle, de én nem bánom.
A dokim állítólag 8-10 hetesen szereti látni. (Asszisztensnő szerint. Hát ez meglesz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!