30-31 hetes kismamák nektek, hogy mozog a babátok? Rúgdos vagy inkább nyomja ki magát?
Figyelt kérdés
Én a 31. héten járok. Rugdos is a baba, de rengetegszer nyomja neki magát a hasfalamnak. Nem csak kis részen, hanem sokszor szinte az egész hasamnak, és ez nagyon tud fájni. Nektek is van ilyen?2014. okt. 26. 12:02
1/5 anonim válasza:
Igen van, de csak kizarolag mikor fekszek. Fajni nem faj, de az igaz, hogy eleg kellemetlen tud lenni.:) Ha mozgok vagy ulok akkor csak rugdolozik...:)
2/5 anonim válasza:
En is 31 hetes vagyok az elmaradt.:)
3/5 anonim válasza:
Szia
Nekem is inkább nyomkodja a kis fenekét,meg éppen mit. Most poziciót váltott és csücsül..nekem akkor nyomkodja magát nagyonmikor ülök. Most is azt csinálja :))
viszont tegnap óta magához képest elég keveset mozog. Néha azért simogatom egyszer,kétszer,hogy mizu mert most csinál olyat,hogy 3-4óráig semmi. Tudom normális,csak ő általában félóránként helyezkedik egyet és egész éjszaka alszik :)
31+3hkm
4/5 anonim válasza:
nekem inkább lépeget, nyomogat, taperol :) sokszor húzogatja a térdét-lábát-kezét jobbra balra. Rugdosni is szokott, de azt inkább csak ha fekszem. Ma reggel szórakozott azzal, hogy nagyon kinyomta magát, de aztán vissza is fordult a kedvenc pózba, ami nem tudom pontosan mi, de valahogy félig befelé van fordulva, úgy nem mozog annyira extrémen :D
5/5 Margit84 válasza:
Én ma vagyok 30 hetes. Nem rugdos annyit már mint korábban, de ma hajnal óta egyfolytában mocorog, helyezkedik. Szinte megállás nélkül. Már kezd kellemetlen lenni. Nálam is inkább kifeszíti magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!