Kismamák minden nap érzitek a babátok mozgását? Baj ha nem érzem minden nap?
Figyelt kérdés
21.hetes vagyok, a 16.hét végé felé kezdtem el érezni a mozgást.Aztán van mikor naponta többször érzem,van hogy egy nap csak egyszer és olyan is van,hogy 3-4-5 napig semmi se.
19.héten voltam ultrahangon,ott láttam ,hogy ficánkol a drágám de én abból semmit nem éreztem.
2014. aug. 1. 19:09
1/3 anonim válasza:
Szia
En 17+4nel kaptam egy bokest,utana napokig semmi.. a 18.heten kezdtem el ot mindennap erezni,tegnapelott kicsit kevesbe,meg is ijedtem... most vagyok 19+2 :)
2/3 anonim válasza:
20. hét végén járok. Nem érzem mindennap, de 4-5 nap nem marad ki azért.
3/3 anonim válasza:
Én 17 hetesen kezdtem el érezni a babót :)
Kb. 19.hétig nem minden nap éreztem. Volt, hogy egész nap meg sem állt, volt mikor 1-2 kis bökés,aztán 1-2 napig semmi.
Most 20+5 hetesen minden nap érzem. Egyre többször és egyre erősebben.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!