Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 30 hetesen 8 kg hizas az mar...

30 hetesen 8 kg hizas az mar nagyon soknak szamit?

Figyelt kérdés
Szinte alig hiztam az elejen, most meg nem is eszek annyit mint regebben megis ennyivel mutat tobbet a merleg. :( Ti hogy vagytok vele?

2014. okt. 23. 07:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én 27 hetes vagyok.2 hete mértem magam utoljára,akkor 3 kg plusznál tartottam.A ruháimon nem érzek különösebb változást,a hasam picit nőtt,szóval szerintem max 1 kg jöhetett még azóta fel.Sajnos nem jó a mérlegünk.De én nem tartom soknak a tiédet.
2014. okt. 23. 09:48
 12/16 anonim ***** válasza:

Szia

én eddig 5kgt hiztam, szerintem ez még kevés..

31hkm

2014. okt. 23. 11:27
 13/16 anonim ***** válasza:
Akkor most engem mindenki utálni fog, bár az én helyzetem kicsit más: 40kg felesleggel és a terhesség 7. hetében inzulinra beállított 2-es típusú diabétesszel indítottam a terhességet. 101 kg voltam a terhesség kezdetekor, Most 91-92 vagyok. Persze nem csak inzulint kapok, diétáznom is kell. Emiatt kb. 1000 kcal-val kevesebbet eszem mint azelőtt. A baba rendben fejlődik.A cukraim jók. Az inzulint persze rendszeresen emelni kell,ahogy nő az inzulinigényem. HA1C 5.4
2014. okt. 23. 22:37
 14/16 anonim ***** válasza:

Én eddig 9kg-ot híztam!

7végén töltöm a 33.hetet:)

2014. okt. 24. 11:27
 15/16 anonim ***** válasza:

Nem sok az a nyolc kiló. Nekem ennyi idős terhesen 7 kiló pluszom volt, és összesen 10 kg-t híztam a végéig.

Nem utállak, kedves 13-as (én 67 kg-val mentem szülni 40 hetesen a 167 cm-s magasságomhoz, és tökéletesen elégedett voltam a hízásommal).

2014. nov. 12. 13:22
 16/16 violent02 ***** válasza:
Egyáltalán nem sok.. a határ amit a nagy könyvek, védőnők belőnek nagyjából nem számít semmit..annyit egyél amennyi és amikor jól esik, de ha soknak gondolod 1-2 evést gyümölcsökkel is pótolhatsz..én 6-7 hónapos terhesen nem tudtam megállni hogy ne egyek naponta kb. 8x. Igazából a végén nem is számoltam mert én is el voltam ájulva amikor láttam hogy összesen 24 kg jött fel rám, de így éreztem jól magam. Nem terhesen kell éheztetni magunkat, és ha az orvos külön nem írja elő hogy mire vigyázzunk egyél ami jól esik...Igazából attól függ mennyi volt a súlyod terhesség előtt..ha valaki annyira vékony annak nem is árt ha 15-20-at felszed,nekem a nőgyógyászom mondta hogy hízzak csak amennyit tudok..rámfér :D de mondjuk 100 körüli súlynál 8-10 kg is sok..
2014. nov. 20. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!