Megjött a laboreredményem és a Toxoplasma eredményekkel nem vagyok most tisztában?
Toxoplasma gondii IgG <3,00 , negatív + (referencia érték: 0,000 - 2,999)
Toxoplasma gondii IgM 0,08 , negatív Toxoplasma gondii fogékonyság, szeronegativitás (ref értékek: 0,00 - 0,30)
Nem voltál még fertözött. Innen 1000L kerüld el a macskákat és a mosatlan gyümölcsöt-zöldséget.
Ez nézd meg: https://www.youtube.com/watch?v=DGtpTEskboI
Vicces :)
Húha, köszönöm a gyors válaszokat...
Nem messze lakunk a szüleimtől, így naponta látom a cicámat. (aki be van oltva, rendszeresen lát orvos a kutyákkal együtt, nagyon nehéz lesz megállni, hogy ne simogassam meg...)
Viszont a párom most édesgette vissza az előző tulaj macskáját ide a házhoz (itt hagyták szegényt). Azt hiszem, azt elkerülöm majd.
Le is kopogom, de már nincs sok a babóig (27hetes), így talán kibírom... köszönöm a segítséget!
Furcsa hogy volt cicád és mégse vagy fertözött. Mindegy, ne görcsölj rajta: mindig alapos kézmosás aztán nem lesz bajod.
2.
Köszi!!!
Kacatot (saját cicám) nehéz lenne kerülni. Egy kis simi, utána kézmosás és nem lesz gond.
A másik cicával egy évig nem foglalkoztak, így nem tudom, hogy vele mi van.
Igazából így én is meg vagyok lepődve. Reménykedtem, h már átestem rajta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!