Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Segísetek! Hogyan deríthetném...

Segísetek! Hogyan deríthetném ki hogy ki az apa DNS vizsgálat nélkül?

Figyelt kérdés

Elég kínos ez a helyzet nekem de nem tudom biztosan ki lehet a babám apukája.

Az egyik férfival nevezzük most A-nak 2009.08.03-án voltunk együtt a másikkal nevezzük B-nek 2009.08.13-án

Az orvosom azt írta a papírra ami az apasági nyilatkozhathoz szükséges hogy a vélt időpotja hogy teherbe estem az 08.07

Kicsit össze vagyok zavarodva hogy most akkor mi is van.

2010. jan. 24. 19:30
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

A 21:00-as valaszolo vagyok. A november 17-en keszult uh eredmenye alapjan szeptember 12-13 jon ki a fogantatas idopontjanak.

En nem vagyok DNS teszt, de mivel nalad tenyleg tiz nap van a ket eset kozott, igy az en velemenyem szerint 95%, hogy a B ferfi a babad apja.

Ennek orulsz? O az uj parod?

Egyebkent nem tudom, hogy milyen ciklusaid voltak, pontosak voltak-e, vagy sem, de ha pontosak voltak es a 14. napra esett kb a peteeresed, akkor augusztus 29-en kellene lennie az utolso mensi elso napjanak.

Es hogy hogyan jott ki nekem a B apa:

Nov 17-en 49 mm-es CRL-t mertek, ez kb egy 11 hetes, 2-3 napos terhesseghez tartozo meret. A BDP is ezt tamasztja ala. Ha gep szerint ennyi idos a terhesseg, akkor a baba ettol 14 nappal kevesebb, azaz 9 hetes es 2-3 napos. Ha ennyi idot visszaszamolsz november 17-tol, akkor gyonyoruen kijon fogantatasi idonek a szeptember 13.

2010. jan. 25. 07:06
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Ismet en: erdekesseg keppen meg a dec 15-os uh meretek alapjan is megneztem. Ugyanugy B jon ki, napra pontosan! Azert mertem megnezni, mert a 15-16 het meg kb belefer, igaz szukosen, de a te babadnal akkor meg nem volt elteres. Az FL es a BDP alapjan is kb 15 hetes es 2 vagy 3 napos terhes voltal december 15-en.

Egyebkent a szules varhato idopontja eszerint junius 5-en lesz, azaz akkor leszel kereken 40 hetes terhes, persze azt tudnod kell, hogy ez csak kiindulasnak jo, a baba johet nyugodtan korabban ket hettel, kesobb ket hettel, nem napra pontosan szuletnek.

2010. jan. 25. 07:13
 23/24 anonim ***** válasza:
Én is kiszámoltam, és szinte biztos, hogy a B az apa. Tényleg szinte pontosan kijött a 13-a, és ilyen kezdeti terhességnél még nincsenek 10 napos eltérések a méretek között.
2010. jan. 25. 08:09
 24/24 A kérdező kommentje:

Hú köszönöm hogy megcsináltad nekem.

Amúgy a ciklusaim 25 naposak szoktak lenni.A doki az május 31-re írt ki.

Tényleg köszönöm sokat segítettél. :)

2010. jan. 25. 13:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!