Nagyon kívánom a colát. Ihatom? 25 hetes vagyok.
Meg soha,senkinek nem lett attol baja,h ivott egy kis kolat, ha megkivanta :)
Persze nem minden nap liter szamra a cukros lotyit, de a kanikulaban egy-egy pohar ilyen fajta udito bizony jol tud esni, ha megkivanom, en is iszom idonkent.
En a Zerot vettem, egy uveg van a hutoben lassan ket hete,ha ramjon, akkor kis citrommal isteni :) Pedig nem
szerettem a Colat :) Ezt teszi a terhesseg, es vessetek a mokusok ele, havonta egyszer legalabb ram jon a Meki kaja ehetnek is, es akkor eszem egy BigMac-et, pedig azt is ki nem allhattam :D
Mindent esszel, es nem lesz semmi gond!
35 hetes kismama
Én cola-függő vagyok :), amikor terhes lettem, akkor egy pár hónapig sikerült kibírnom, hogy ne igyak a buborékok miatt, de a vége felé már nem bírtam, és megengedtem magamnak néhány kortyot minden nap.
Szerintem magától a kólától nem lesz baja a babának, csak a buborékok a veszélyesek állítólag, mert amikor már hall a baba, akkor nagyon hangosan hallja, ahogy a gyomrodban szétpukkannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!