Ihatok nyugodtan belöle? Borzasztoan kivanom a "Radler" nevü sört, (fele citrom, fele sör) es szerencsere kaphato alkoholmentes is, de bizonytalan vagyok, hogy ihatom-e, mert a fene tudja mi van meg benne. (E-adalek, meg ilyenek. )
Szia!Nyugodtan ihatod!Én utálok mindenféle alkoholt,de az első terhességemben úgy megkivántam,hogy felkeltettem éjjel a férjemet,hogy menjünk a legközelebbi sörözőbe,mert nekem sört kell innom.Hát elmentünk és megittam egy nagy pohárralNagyon jólesett!
Jó egészséget nektek!
Alkoholmentest nyugodtan, ha az alkoholosba is beleiszol 1-2 kortyot abból sem lesz baj!
Amúgy a margarintól kezdve rengeteg ételben van E! Ennyi erővel semmit sem ehetnénk-ihatnánk!
Boldog babavárást!
Én néha-néha ittam 1 pohár radlert, de nem a citromos, hanem a bodzás verziót. Felért egy orgazmussal.
Én vallom azt, hogy nem véletlenül kívánunk meg dolgokat, nem is álltam ellen semminek. Jó, nem is volt kiugró kívánás, de egy-egy pohár sör még nem árt.
Én végig a terhességem alatt Radlert ittam amikor a többiek söröztek, így legalább az illúzió megvolt... :-))
De kóstold meg a bodzás Radlert is, az még sokkal finomabb!!
Kösziiiiii !!!! Mindenkinek kösziiii ! :) Akkor a mai melo utan irany a közert, es veszek.. Es kiprobalom a masikat is, ha mar ilyen sokat ajanlottatok! Kedvessegeteket megegyszer köszönöm, szep napot,sziasztok!
26 hetes sörös-mama :)
Szia!
Én is húlt héten kezdtem megveszni a sörért, azóta ott figyel egy-két doboz alk. mentes a hűtőben! :) Egészségünkre!
27 hetes kismama
Szerintem tuti, hogy a tejtermelödessel van összefüggesbe, es most, hogy ezt tudatositottam magamban, meg nagyobb kedvel iszom ! :) Olyan boldog vagyok, hogy a test mindig jelzi, hogy eppen mire van szüksege. :)
Pedig maximalisan öszinten irom, hogy az elmult 33 evem alatt, egy kezemen megtudom szamolni hany üveg sört ittam eddig... :)
Hajra sörös -mamik ! :) Tejtermeles indul! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!