Nem gond, hogy nincsenek terhes tüneteim? Volt már így
valaki?
Figyelt kérdés
Szóval úgy vettem észre, hogy terhes vagyok, hogy hányingerem volt és szédültem (elvileg nem is lehettem volna terhes , több sikertelen inszem és lombik után állunk, nem volt peteérésem 4 éve )
Gondoltam mégis csak csinálok tesztet. + lett. És voltam a héten UH-on ahol mára pulzált a pici szíve. Viszont múlthét óta nincs semmi bajom, nem is érzek semmilyen tünetet. Néha szurkál a hasam, és a cicim érzékeny, de nem vészes. Ezen kívül semmi bajom, nem érzek semmit. Ez nem baj? Eléggé félek, mert volt már korai vetélésem.
Kérdező, megkérdezhetem, mi lett veled? Akár privátban is válaszolhatsz, ha úgy jobb, csak most én is pontosan ugyanebben a cipőben járok, 6 hetes vagyok, nem nagyon van tünetem, csak a cicim teltebb :( És szintén volt egy elhalt terhességem, annál se volt tünetem, úgyhogy eléggé félek, doki meg még egy hét.
2014. nov. 20. 12:42
22/30 A kérdező kommentje:
Szia! Még most sincs semmi tünetem, elvileg hétfőn lépek a 12 hétbe, és jövőhéten lenne esedékes a következő ultrahang is. A múlthét kedden minden rendben volt! Remélem azóta is minden oké. :) De ha túl leszek a következő vizsgálaton írok majd! Biztos nálad is minden rendben lesz! :) Majd írj te is , hogy mit mondtak! Nem lesz gond! :)
2014. nov. 21. 11:49
23/30 anonim válasza:
Köszi, hogy megírtad, örülök, hogy minden rendben, megnyugodtam picit :) Én jövő csütörtökön megyek az első UH-ra, de már nagyon izgulok, alig bírom kivárni. Nagyon bízom benne, hogy minden oké lesz. Majd írd meg, milyen volt a 12 hetes UH, de biztos minden rendben lesz :)
2014. nov. 21. 12:25
24/30 A kérdező kommentje:
Szia! ma voltam Ultrahangon, és minden rendben a picivel. :) Cukin mocorgott láttuk a kezecskéjét a pici ujjakkal, hallottam a szívverését. És a szonográfus szerint is minden rendben. :) Biztos nálad is rendben lesz! Bár én is így vártam minden Ultrahangot. Mármint nagyon izgultam. Nem lesz gond! Majd írj, hogy mi volt ! :) Jó babavárást! :)
2014. nov. 25. 11:38
25/30 anonim válasza:
Örülök, hogy rendben van a baba, gratula :)
Én most egy kicsit nyugodtabb vagyok, mert csak utolértek a rosszullétek, 4. napja elég szarul vagyok. Egyelőre nem hányok, de folyamatosan émelygek, hányingerem van. Na de holnapután minden kiderül :)
2014. nov. 25. 13:19
26/30 anonim válasza:
Azért picit irigykedem, hogy valakinek semmi tünete nincs:) de annyira jó hogy minden oké Veletek. Minden jót kívánok:)
2014. nov. 26. 10:10
27/30 A kérdező kommentje:
Így utólag már én is örülök, hogy nem értek el a rosszullétek. :) Remélem most már nem is fognak. :)
2014. nov. 26. 10:39
28/30 anonim válasza:
Megvolt az ultrahang, 5,2 mm a baba, pár hónappal kisebb ugyan, de ez sejthető volt, mert hosszabbak a ciklusaim 28 napnál. Viszont láttuk, hogy pulzál a kis szíve, beindult már :) Szóval most öröm-boldogság, másfél hét múlva újabb vizsgálat :)
2014. nov. 27. 13:14
29/30 anonim válasza:
*pár NAPPAL kisebb na, a hónap durva lenne :D
2014. nov. 27. 13:30
30/30 A kérdező kommentje:
Gratulálok! :) De jó! örülök, hogy minden rendben! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!