Nem gond, hogy nincsenek terhes tüneteim? Volt már így
valaki?
Figyelt kérdés
Szóval úgy vettem észre, hogy terhes vagyok, hogy hányingerem volt és szédültem (elvileg nem is lehettem volna terhes , több sikertelen inszem és lombik után állunk, nem volt peteérésem 4 éve )
Gondoltam mégis csak csinálok tesztet. + lett. És voltam a héten UH-on ahol mára pulzált a pici szíve. Viszont múlthét óta nincs semmi bajom, nem is érzek semmilyen tünetet. Néha szurkál a hasam, és a cicim érzékeny, de nem vészes. Ezen kívül semmi bajom, nem érzek semmit. Ez nem baj? Eléggé félek, mert volt már korai vetélésem.
Akkor nem csak én vagyok ilyen aggódós. :) Valahogy én is így képzelem, bár kicsit megnyugtatna már , ha túl lennénk a 12 héten, vagy, ha érezném hogy rúg. :) Mert akkor már legalább tudom hogy ott van :)
2014. okt. 18. 18:00
12/30 anonim válasza:
Én a 14. hétig nem tudtam hogy terhes vagyok.
Négy éves.
Most várom a másodikat, vele viszont brutalis tüneteket produkálok. Konkrétan mindent, ami le van írva a nagykönyvben :(
2014. okt. 18. 20:52
13/30 anonim válasza:
sziasztok.első babám nekem is elment ott sem volt tünet. most a másikkal 35 hetes vagyok.lekopogom eddig minden rendben velünk, vele! semmi tünetem nem volt az ég világon, pedig felkészültem, hogy na, végig fogom hányni a heteket.ehhez képest egyszer sikerült is 18 hetesen kiraknom ami van, de valami olyat ehettem.most sincs semmi tünetem, ne aggódjatok. ezzel csak azt akarom mondani, mint bnőm is így volt, érezte h nincs baj és nem rég meg is szülte egészséges kislányát.tudjátok van az a fajta megérzés:) ne izguljatok, aki megy a 18 hetesre ő sem, biztos h minden rendben lesz!:) hallgassatok a szívetekre!:) boldog babavárást!:)
2014. okt. 19. 12:54
14/30 anonim válasza:
Sziasztok en is igy voltam hogy jaj de jo nem hanyok nem vagyok rosszul es hat egyik reggel mentem kifele a kapun es meg csapot valami szag ott hanytam el magam mire eszbe kaptam mar fel is jott csak epp egy pohar vizet ittam reggel es puff kijott na onnantol kezdve minden reggel hanytam 6-10hetig :-/
Udv: 27hetes anyuka
2014. okt. 19. 17:58
15/30 anonim válasza:
Örülj neki, hogy nincs bajod. Kár szerintem ezen agyalni, mert lehet egyik nap olyan rosszul leszel, hogy még visszasírod a mostani napokat. Én egyik nap jól vagyok, másik nap összeesem, olyan rosszul. Még csak a hatodik héten járok, de ennyire rosszul még egyik terhességemnél sem voltam, pedig mindegyik gyerekem egészséges. Akivel a legjobban voltam kislányom, éppen Ő a makk egészséges a családban. Szóval semmit nem jelentenek a tünetek. Amúgy hallottam már én is,hogy volt akinek elhalt a baba és a tünetek is elmúltak, de az azért elég ritka. Annál jóval többször hallom, hogy változó intenzitással jönnek elő a tünetek. Több barátnőmnek sem volt semmi baja amikor terhes volt.
2014. okt. 21. 13:48
16/30 anonim válasza:
Tudom, már megnyugtattak, de azért elmondom: én még el is mentem orvoshoz, amikor elmúltak a tüneteim (pl. a hányinger), mert a neten annyi mindent olvas össze az ember (ezen az oldalon is...), hogy meghülyíti. A magzattal minden rendben volt, a doki pedig a számba rágta, hogy a hányingernek és a terhességnek nincs köze egymáshoz, ne ezen agyaljak. (A hányingerem visszajött, a huszadik hétig hánytam...)
Most 34 hetes terhes vagyok, de tizedére csökkentettem a netes információkat, egyszerűen magamnak ártottam vele. Ezt persze baromi egyszerű tanácsolni, tudom. De a saját érdeketekben bízz a piciben, és próbálj megnyugodni! :)
2014. okt. 21. 17:03
17/30 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Csak azért vagyok nyugtalan,mert volt már elhalásom a 6.héten. Akkor sem éreztem semmit. De dokihoz nem tudok menni mert szabin van, meg amúgy is hülyének néznének.
2014. okt. 21. 17:22
18/30 anonim válasza:
Hülyének sosem néznek! :) Ha az én dokim szabin van, simán bemegyek a kórházba, vagy egy másikhoz. Voltál valahol? Kiderült valami? Hogy vagy?
2014. okt. 26. 22:48
19/30 anonim válasza:
Én is így voltam, meg is ijedtem! Abszolút nem éreztem magam terhesnek, rettegve mentem az uh-ra is. Utána jött szépen a hányinger, szédülés, savasság, később megint semmi és akkor megint rámtört a pánik :) Rájöttem, hogy nem szabad ilyeneken agyalni, mert ehhez nagyon sok a 9 hónap és bekattan az ember.
2014. okt. 27. 07:41
20/30 A kérdező kommentje:
Nem voltam, Próbálom kibírni csütörtökig, akkor kell mennem, remélem azért minden rendben lesz, mert a helyzetem változatlan, igazából nem érzem magam terhesnek. :( Már alig várom, hogy lássam, hogy miden rendben. Már csak 3 nap :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!