5. Hónapos terhes vagyok szúr és fáj a hasam. Gond lehet?
Figyelt kérdés
2szer voltam már korházba görcsöltem utána meg a vesémmel és a fájdalom a hasamra is kisugárzot. Most meg fáj és szúr a hasam. A nemiszerveml rádásul ugy csíp. Mi lehet a baj? Egyátalán gond a hasfájás v normális? Nagyon megilyetem. 1kisbaba2014. máj. 29. 04:51
1/5 A kérdező kommentje:
És a picit még most is alig érzem h rugdos
2014. máj. 29. 04:55
2/5 anonim válasza:
Nem értem én itt az embereket!!!!
Terhesen érzed,hogy valami nem jó és ide írogatsz ahelyett,hogy mennél a kórházba?
Gondolod,hogy itt csücsül egy nődoki és mint egy parafenomén megmondja mitől lehet???
Vagy tippelgetünk,te meg kiválasztod a neked tetsző verziót??
Bocsánat ha kicsit elszaladt velem a ló,de egy "életről" (is) van szó !!!!!
3/5 anonim válasza:
Lehet hogy fel vagy fázva vagy valamilyen fertőzésed van! Úgyhogy ahogy előttem is írták menj el az orvoshoz, mert ez nem játék! Az ilyen betegségek koraszülést is okozhatnak! Minden féle képpen kezelni kell!
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. 1. Nem szaladt el veled a ló igazad van csak már álandoan a korházba futkosok minden kis fájdalomért is. 2. Nem tudom, reggelre már minden oké. Nem értem.
2014. máj. 29. 11:38
5/5 anonim válasza:
Az nem baj ha folyton rohansz a kórházba,ez tök normális :)
Persze nem erről álmodik az ember,hogy ott legyen,de a babád a lényeg,és inkább menjen az ember feleslegesen.....:)
jó baba várást a továbbiakban is :)
"1"-voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!