Három hónapos terhes vagyok. A hasam úgy fáj mintha meg akar jönni. Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
2014. máj. 4. 16:19
1/3 anonim válasza:
Szerintem nő a méhed és amiatt érzed úgy, mintha meg akarna jönni. Magneb6 segít.
2/3 anonim válasza:
11.het+2 napos vagyok.Hasonlot erzek kb 2-3 napja. Nekem azt mondtak, hogy az idojarastol van. Enyhe megjön féle érzés, de kicsit megis mas. Kellemetlen, kicsit feszul, nyom. Majd enyhul es abbahagyja, kesobb folytatja... Magnerotot szedek napi 3at.
Ha nem gorcsolsz, es nem kezdesz barnazni/verezni, akkor nincs gond. Nekem ezt mondta a dokim asszisztense.
3/3 anonim válasza:
Nekem is volt már sokszor ,de a lényeg hogy barnázás és vérzés ne legyen mert akkor tényleg van baj!
Én kedden töltöm a 16 hetet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!