Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A babruhákat hogyan kell kimosni?

A babruhákat hogyan kell kimosni?

Figyelt kérdés
Szeretném elkezdeni a készülődést, de nem tudom, hogyan kell kimosni a ruhácskákat.Arra gondoltam, kimosom kézzel, kevés mosószerrel, és kicentrizem a mosógépbe.De nem tudom, jó lesz-e így...Ti hogy mossátok/mostátok ki?Köszi a segítséget!
2010. jan. 24. 11:35
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
a mosógépben szenzitíves mosópor és öblítő 40fokon én így csináltam
2010. jan. 24. 11:40
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló...40-50 fokos, rövid program, én ki is öblítettem. Sensitive mosópor és öblítő. A Gabinak van kifejezetten babáknak vló öblítője, a DM-ben lehet kapni. Aztán vasalás.
2010. jan. 24. 11:47
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
40 fokon, szintetikus program, dupla öblítés. Világos és sötétebb külön válogatva. Nem teszek be túl sok mosóport, öblítőből a sensitivet, bár írták az ecetet az sem rossz ám! Utána átvasalom.
2010. jan. 24. 11:52
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:)

És vajon mennyire fognak ezek a kis ruhácskák?Mondjuk a rózsaszínt a fehérrel össze lehet mosni?

2010. jan. 24. 11:54
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

szia

mi sok használt babaruhát kaptunk rokonoktól, barátoktól - azokat 60 fokon (ha lehet)

amiket mi vettünk 40 fokon

Gabi mosóport és öblítőt használok hozzájuk, de az öblítőt mértékkel adagolom

csak azt vasalom ami 100% pamut

2010. jan. 24. 11:55
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy a tobbiek is irtak. 40 fokos, viszonylag konnyu program, sensitive oblito, mosoporbol most epp ariel. Majd vasalas.
2010. jan. 24. 11:55
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

A rózsaszínt nem tudom, mert nekünk kék és fehér ruháink voltak :-) de nekem sosem fogott össze a világoskék semmit. A sötétebb színeket külön mosom.

(2.)

2010. jan. 24. 12:00
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a világos rózsaszínt a fehérrel lehet mosni. Én világoskéket és más halvány színeket együtt mostam a fehérre, persze csak 40 fokon, a fehér fehér maradt. A sötét és nagyon élénk, erőteljes színeket külön válogattam.
2010. jan. 24. 12:08
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Bocs az offért! kedves 11.55-ös hol kapható még Gabi mosópor, én már egy ideje sehol nem kapok.

Amúgy én is 40 fokon, sensitív folyékony (hohy ne maradjon pos benne) mosószer, Gabi öblítő. A textilpelust 90 fokon fertőtlenítettem, mert ugye az mindig a kis feje alatt van kezdetben.

2010. jan. 24. 12:38
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha azt akarod, hogy a fehér fehér maradjon és ne szürküljön be, akkor fehéret csak fehérrel mosol. Egyébként nem fognak a kis ruhák, főleg, ha nem intenzív a színük.
2010. jan. 25. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!