Nem vagyok cukorbeteg, tökéletes a cukrom, de rengeteg édességet eszek. Baj lehet ebből?
Figyelt kérdés
olvastam egy 2011-es cikket, hogy függő lesz a baba nagy súllyal születik majd.Kicsivel nagyobb is mint az átlag de van amikor megkívánok 4-5 szelet csokit is.34+6 hkm.2014. okt. 16. 20:14
11/16 A kérdező kommentje:
kb 30 éve vitamin hiányom van?
2014. okt. 17. 10:44
12/16 A kérdező kommentje:
ezt az ingadozó cukorszintet pedig meg , hogy a babának több inzulin kell a védőnőm és az orvosom csak a terhességi cukrosoknál mondta.normál cukornál nincs ilyen azt mondták.
2014. okt. 17. 16:41
13/16 anonim válasza:
Ír-ről hallottál? Cukorszint tökéletes, de ilyen édességkényszer van az emberen. De melegágya az időskori kettes típusú diabétesznek. De sok orvos nem is ismeri a betegséget.
14/16 anonim válasza:
és a gomba elszaporodásának is
15/16 anonim válasza:
De a kérdező nyilván makk egészséges a cukor is kiváló tápanyag minden bizonnyal, ezért 0 %-os a válaszom. :) Úgyhogy csak így tovább napi 1 tábla csokit nyugodtan egyél meg, mellé krumplit, péksütit, üdítőt is fogyassz egészséggel.
16/16 A kérdező kommentje:
kedves utolsó eszek is mindent évek óta és semmi bajom!! tartom a súlyom is nem híztam el. 5 kg van rajtam 35 hetesen! de köszi a válaszokat csak az érdekelt h lesz-e a picinek baja.hallottam az ir-ről igen.
2014. okt. 17. 22:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!