Második terhességemben is cukorbeteg leszek?
Figyelt kérdés
Első terhességemnél terhességi cukros lettem. Babát várok ismét, van esély, hogy nem alakul ki? Olyan anyukákat kérdezek, akik ebben a szituációban voltak, vannak.2014. jún. 23. 08:45
1/5 anonim válasza:
Mivel egyszer már úgy jártál, most légy tudatos. Diétázz már előre, akár már a legelejétől kezdve. Tartsd be, és akkor jó eséllyel most nem leszel cukros.
2/5 anonim válasza:
Én az lettem, nekem azt mondták, hogy ne diétázzak az elején, mert nem kapnak valós eredményt.
3/5 A kérdező kommentje:
Én is ezen gondolkodtam, hogy ha elkezdem a cukros diétát aztán elmegyek terhelésre, a sok és hirtelen glükóztól nagyon magas lesz az érték.
Ezek szerint akkor van esély, hogy nem alakul ki, már ez is "segít". Jobb úgy megélni a terhességet, hogy én szabom meg a diétát, mint hogy számolgatok és 3 hetente vérvételek, vizeletgyűjtés és társai...
2014. jún. 23. 09:42
4/5 anonim válasza:
Az elsőnél pont határértéken voltam, járni kellett kontrollra. Másodiknál 8 héttel korábban csináltunk terhelést, 9 lett, utolsó pár hónapban napi 3 inzulint szúrtam. Ha lesz 3., nincsenek illúzióim. Szerintem a terhelést se vállalnám.
5/5 anonim válasza:
Két olyan ismerősöm is van, akik az első terhességüknél cukorbetegek voltak, a másodiknál viszont nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!