Ez már végig így lesz? Mitől van?
Figyelt kérdés
30 hetes terhes vagyok, és napok óta nagyon fáj mindenem, felkelni alig tudok az ágyból, annyira fáj. És ami a legfurább,hogy ott lent is fáj, mintha beütöttem volna a szemérem ajkam és mintha meg is lenne duzzadva. A derekam is fáj, a hátam is és a hasam is szokott görcsölni. Normális ez a 3. trimeszterben? végig így lesz már?2014. okt. 14. 10:29
1/9 anonim válasza:
nekem is volt ilyen! de nem tartott sokáig!
szóval szerintem nem lesz végig igy.
2/9 anonim válasza:
Nem, nekem kb. minden 3. nap olyan volt, mint ha semmi gondom nem lenne, aztán megint rosszabb, aztán megint jobb. Hullámzott, de azért teljesen jó sosem volt már a vége felé.
3/9 anonim válasza:
Én 32 hetes vagyok, de nekem semmi hasonló nincs. Annyi, hogy nagyon gyorsan elfáradok, meg ha sokat gyalogolok, akkor begörcsöl a gátam/hüvelyem, de az sem olyan vészes.
Nem lehet, hogy valamiből (vitamin, nyomelem stb.) hiányod van?
4/9 A kérdező kommentje:
Nem hiszem,hogy hiányom lenne vitaminokból. Szedek terhesvitamint, magne B6-ot, és magnéziumos pezsgőtablettát is iszom, szedek vas tablettát is, mert vérszegény vagyok. Terhesség előtt nem voltam.
2014. okt. 14. 10:59
5/9 anonim válasza:
Összesen hány mg magnéziumot viszel be naponta?
6/9 A kérdező kommentje:
4-et, 2x2-es bontásban.
2014. okt. 14. 11:54
7/9 anonim válasza:
De ez összesen hány milligramm? Mert emlékeim szerint a magneB6 nagyon alacsony dózisú magnézium. Nekem a doki napi 750 mg-ot írt, ez 3x1 tabit jelent (Béres). Jó ideig csak kettőt szedtem, ami mellett olyan vádligörcseim voltak, hogy csaknem sírva fakadtam. Azóta becsülettel szedem a harmadikat is.
8/9 A kérdező kommentje:
470mg egy. 1880 mg-ot szedek így egy nap. De lehet,hogy rossz számot néztem, mert ez azért kicsit soknak tűnik vagy nem?
2014. okt. 14. 12:12
9/9 anonim válasza:
Ez nekem is soknak tűnik, de nem tudom... Ennyi magnézium mellett nem szabadna görcsölnie a hasadnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!