Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez már végig így lesz? Mitől van?

Ez már végig így lesz? Mitől van?

Figyelt kérdés
30 hetes terhes vagyok, és napok óta nagyon fáj mindenem, felkelni alig tudok az ágyból, annyira fáj. És ami a legfurább,hogy ott lent is fáj, mintha beütöttem volna a szemérem ajkam és mintha meg is lenne duzzadva. A derekam is fáj, a hátam is és a hasam is szokott görcsölni. Normális ez a 3. trimeszterben? végig így lesz már?

2014. okt. 14. 10:29
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

nekem is volt ilyen! de nem tartott sokáig!

szóval szerintem nem lesz végig igy.

2014. okt. 14. 10:39
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nekem kb. minden 3. nap olyan volt, mint ha semmi gondom nem lenne, aztán megint rosszabb, aztán megint jobb. Hullámzott, de azért teljesen jó sosem volt már a vége felé.
2014. okt. 14. 10:40
 3/9 anonim ***** válasza:

Én 32 hetes vagyok, de nekem semmi hasonló nincs. Annyi, hogy nagyon gyorsan elfáradok, meg ha sokat gyalogolok, akkor begörcsöl a gátam/hüvelyem, de az sem olyan vészes.

Nem lehet, hogy valamiből (vitamin, nyomelem stb.) hiányod van?

2014. okt. 14. 10:48
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem hiszem,hogy hiányom lenne vitaminokból. Szedek terhesvitamint, magne B6-ot, és magnéziumos pezsgőtablettát is iszom, szedek vas tablettát is, mert vérszegény vagyok. Terhesség előtt nem voltam.
2014. okt. 14. 10:59
 5/9 anonim ***** válasza:
Összesen hány mg magnéziumot viszel be naponta?
2014. okt. 14. 11:51
 6/9 A kérdező kommentje:
4-et, 2x2-es bontásban.
2014. okt. 14. 11:54
 7/9 anonim ***** válasza:
De ez összesen hány milligramm? Mert emlékeim szerint a magneB6 nagyon alacsony dózisú magnézium. Nekem a doki napi 750 mg-ot írt, ez 3x1 tabit jelent (Béres). Jó ideig csak kettőt szedtem, ami mellett olyan vádligörcseim voltak, hogy csaknem sírva fakadtam. Azóta becsülettel szedem a harmadikat is.
2014. okt. 14. 12:06
 8/9 A kérdező kommentje:
470mg egy. 1880 mg-ot szedek így egy nap. De lehet,hogy rossz számot néztem, mert ez azért kicsit soknak tűnik vagy nem?
2014. okt. 14. 12:12
 9/9 anonim ***** válasza:
Ez nekem is soknak tűnik, de nem tudom... Ennyi magnézium mellett nem szabadna görcsölnie a hasadnak...
2014. okt. 14. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!