Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki nagyon kívánós és ki eszik...

Ki nagyon kívánós és ki eszik nagyon sokat a terhesség alatt, a terhesség elejétől kezdve? Ez végig így lesz?

Figyelt kérdés
2014. jan. 17. 12:21
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

én a 6. és a 9. hét között rengeteget ettem, mert folyton égett a gyomrom, ráadásul semmit nem kívántam a kekszen meg a szendvicseken kívül, így csak a szénhidrátot tömtem magamba. Meg is lett az eredménye, 10 hetesen már +4 kg-nál jártam :) azt hittem, ennél többet képtelenség enni.

Mostanáig :))

A gyomorégésem elmúlt, már eszek zöldséget, gyümölcsöt, így jelentős mértékben most nem híztam, viszont legalább napi 5-ször kell ennem (néha éjjel is), és reggelire vacsorára brutális mennyiségeket zabálok :) ebédre csak normál adagot, étkezések között pedig gyümölcsöt. Most kezd majd tömegében is nőni a baba, így nem hinném hogy ez változna :)

14khm

2014. jan. 17. 12:25
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem is az émelygéssel, gyomorégéssel gyűlt meg a bajom az elején, ráadásul ha nem ettem folyamatosan (szénhidrátot) akkor szédülni kezdtem. Ez az émelygés végével elmúlt (11. hét, addigra feljött 4 kg), most már jobban kívánom a zöldséget, gyümölcsöt. Rengeteget tudnék zabálni, szívem szerint most is tömnék valamit magamba, de igyekszem odafigyelni, így +7 kg-nál tartok 24 hetesen. Előző terhességemnél pontosan ugyanígy volt, az elején híztam sokat, a legvége összesen +12 lett, remélem most is hasonló hízás lesz, nem szeretnék többet hízni. Szóval én az első trimeszter után könnyebben kordában tudtam tartani a zabálhatnékot. De ez egyénenként más, pl egyik barátnőm végig képtelen volt enni, kizárólag a zöldségektől nem volt rosszul, abból is keveset bírt megenni, szerintem ő már a végéig "diétán" lesz.
2014. jan. 17. 12:32
 3/8 A kérdező kommentje:
Hát én most vagyok 15+4 hetes, de rengeteget eszem , de a gyümölcsöket nem tudom megenni csak én is a szénhidrátot, szendvics főtt kaja, ja és üdítő. A terhesség elején a narancs lé, meg a párizsis zsemle vicces de igen :) viszont a fokhagymától undorodom. én eddig már 6 kilót híztam most fogom vissza magam. Te hány hetes vagy?
2014. jan. 17. 12:37
 4/8 A kérdező kommentje:
Ti tudjátok már a a baba nemét? mert én még sajnos nem de 30 án megyek genetikai uh ra az 1 stz. női klinikára pestre.És remélem egészséges a baba, és a nemét is megtudjuk.
2014. jan. 17. 12:42
 5/8 anonim ***** válasza:

Sziasztok én is így vagyok az elején a gyomor égés miatt ettem szinte egyfolytában ráadásul hízékony vagyok és 10kg túlsúllyal kezdtem, ráadásul a sportot is abba kellett hagynom feküdnöm kellett az első 10 hétben helyből feljött 4kg, valahogy karácsonykor le is ment 3 pedig akkor is ettem rendesen de most megint visszajött szóval 19 hetesen 4 és fél kg +nál járok. Nagyon félek mi lesz így....A gyümölcsöt nem szeretem nehezen megy le, anyósom mondta minden héten tartsak egy gyümölcs napot ne legyen nagy a baba....na ez eddig egyszer sem jött össze.

Egyébként mi a 15 héttől tudjuk hogy kisfiú lesz az első babánk :)

2014. jan. 17. 13:09
 6/8 anonim ***** válasza:
Én 7 hetes vagyok, állandóan ennék. :-((((( Nincs gyomorégésem, semmi bajom, egyszerűen folyton éhes vagyok. Hát elég aggasztó, főleg mert én is túlsúllyal kezdtem a terhességet.
2014. jan. 17. 13:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Szia,Én most vagyok 24+5 Hkm. Én is nagyon sokat eszek és meg is van az eredménye,eddig 8 kg-ot szedtem fel,igaz ebből 4-et az ünnepek alatt.De Én úgy vagyok vele,ha valamit megkívánok akkor az biztos nem véletlen van,így megeszek mindent és nem igazán figyelek a vonalaimra,inkább Én hízzak el mint,hogy a pici szenvedjen valamiből hiányt,leadni meg ráérek,majd ha a Pici kibújik és már nem szopizik,már ha egyáltalán lesz tejem. :) Igen és nálam az elejétől kezdve sokat eszek és nem múllik a kívánosság,kb 2-3 hét maradt ki ebből,amikor hányingeres időszakom volt.
2014. jan. 17. 13:49
 8/8 anonim ***** válasza:

Egész terhesség alatt kívánós voltam,vagyok. Kisfiam lesz. Nagy is fiú és vele undorodtam a kajától... Szerintem ahány terhesség annyiféle tünet stb.

4 éves Nagyfiú anyukája és 39 hkm

2014. jan. 18. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!