Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Végig ilyen csúf lesz a bőröm?

Végig ilyen csúf lesz a bőröm?

Figyelt kérdés
Lassan 10 hetes vagyok, és tisztátalan meg mitesszeres az arcom :( anno, mikor a kislányomat vártam, irtó szép volt a bőröm (igaz, akkor meg a karomon jöttek ki grízek).
2014. márc. 13. 19:53
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekem még kamaszkoromban se volt pattanásonm, most meg sorra jönnek elő a nagy gennyes csomók hol az rcom egyik felén, hol a másikon. Hormonváltozás miatt van gondolom. A kolléganőm azt mondta, hogy nála fordítva volt, ő előtte volt mitesszeres meg pattanásos és terhesen lett szép a bőre.

Remélem, hogy ez csak átmentei állapot és kiszépülünmk újra :-)

2014. márc. 13. 20:51
 2/7 anonim ***** válasza:
jah, elfelejtettem, hogy én 7 hetes vagyok.
2014. márc. 13. 20:52
 3/7 anonim ***** válasza:
En a kisfiamnal végig pattanásos voltam, előtte soha. Miután megszületett napról napra kevesebb lett, kb 1 hónap alatt ugyanolyan volt mint előtte :)
2014. márc. 13. 21:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem is pattanásos lett böröm de kb 14-15. Hétre elmúltak. Azóta se nincs. 30 hkm
2014. márc. 14. 07:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is mindig gyonyoru volt a borom... Meg a puberta alatt is. Miota terhes vagyok allandoan pattanasok kinoznak. Foleg a szam korul. Igaz eleinte rosszabb volt. Mely, kemeny, fajdalmas pattik. De szerintem mar vegig kiser! :-( egyebkent fiam lesz! 31hkm
2014. márc. 14. 09:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem az első hetekben nagyon csúnya lett a bőröm, nem vagyok nagyon pattanásos típus, de menstruáció környékén volt 1-1. Mióta terhes vagyok az arcomon és a hátamon rengeteg nagyon csúnya pattanás jött ki és aztán pár hete teljesen letisztultam. 3 hete nincs kb. és most 19 hetes vagyok. Aztán lehet, hogy még visszaszivárognak :S
2014. márc. 14. 09:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Akkor én vagyok az egyetlen peches, mert nekem előtte is nagyon pattanásos volt az arcom, a terhesség alatt meg még több kijött :D Neked, kedves kérdező nem tudtjuk azt mondani hogy igen vagy nem, mert 1000ren 1000féle bőrtípussal rendelkezünk, nekem végig ilyen csúnya az arcom... Szurkolok hogy te megúszd :)
2014. márc. 14. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!