Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen van még akinek...

Terhesen van még akinek pattanásos IS lett a bőre, közben meg totál kiszárad és húzódik? Mit kenjek rá, hogy jobb legyen? Teljesen normál, tiszta bőröm volt eddig. Vajon végig ilyen lesz?

Figyelt kérdés
2011. jan. 7. 13:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Csatlakozom,ugyanez,plusz még nagyon érzékeny is lett.Nekem a gyógyszertárban kapható Naturland-Körömvirág krém az egyetlen ami bevállt,attól bár pattis marad,de legalább nem hámlik,ég és viszket.Aztán remélem ha megszülök visszaáll a bőröm.
2011. jan. 7. 13:49
 2/4 A kérdező kommentje:
Az felszívódik neked? Van itthon körömvirágom de mintha nem szívná be a bőröm, így megül a tetején :( Gondoltam attól még pattisabb lesz :( Szörnyű, úgy nézek ki mint akinek kivirágzott a feje :)
2011. jan. 7. 13:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Az én arcom is nagyon-nagyon csúnya lett. Rosszabbul néztem ki, mint 16 évesen. Voltam bőrgyógyásznál, de hiába adtak bármit semmi nem használt. Szülés után szépen elmúlt, de a nyoma ma is látszik még egy kicsit.
2011. jan. 7. 13:58
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem egy könnyű krém,de jól bemasszírozom,és hamar be is szívja,utánna jó puha,már a párom is használja :) Nekem már csak ez maradt,még a Nivea,meg a natúr-bio krémektől is piros lesz a bőröm,csípnek is :S

Szerintem próbáld ki ezt a fajtát,pár száz ft,és ha az arcodra nem jó,még mindig bemasszírozhatod vele a popsid,melled,hasad-arra is jó.

2011. jan. 7. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!