Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kétségbe vagyok esve, most ez...

Kétségbe vagyok esve, most ez lesz végig?

Figyelt kérdés
Nagyon problémás a terhességem. Van egy 8hónapos kislányom akit császárral szültem és most jön a kistesó és 16hetes vagyok. Sokat görcsölök és keményedek. A vizelet tenyésztésen Streptococcus agalactiae- állapítottak meg amire Semicillin- írt fel a doki és Magneb6-ot 3*2. Ráadásul veszélyeztetett terhes vagyok és fenyegető vetélës. Beakart fektetni a kórházba de azt mondta h megpróbáljuk itthon kikezelni a kislány miatt.Egyébként a baba jól érzi magát odabent. Volt már ilyen helyzetben valaki?

2014. jan. 13. 22:07
 1/6 anonim ***** válasza:
Én az első pillanattól keményedtem, elülső fali méhlepény, mely közel tapadt a méhszájhoz, hát volt ott minden... Nem dolgozhattam, sokat kellett pihennem, egy mozdulat elég volt, hogy durván keményedjen a hasam. De megszoktam, pihentem, jöttem-mentem és élveztem minden percét a terhességnek! Persze megtehettem, tudom, ez nem mindig van így. Végül túlhordtam:D Pedig egy kiadós hidegfrontnál még kórházba is kerültem, mert úgy tűnt gond lesz... Fertőzés nálam nem volt, egyébként minden rendben volt, csak egyfolytában görcsöltem. Szóval meg lehet csinálni, vigyázz magadra, és pihenj, amennyit csak lehet!!!
2014. jan. 13. 22:51
 2/6 A kérdező kommentje:
az a baj h a kislányom kicsi és nem igazán tudok tőle pihenni. Ha párom haza jön a munkából akkor tudok egy kicsit. Csak sajnálom őt is mert egésznap dolgozik és ha haza jön még segít is. :) Hát megpróbálok pihenni sokat hátha jobb lesz:)))) Köszi a választ:))))))
2014. jan. 13. 22:59
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem is ez volt terhesen. Már akkor kaptam antibiotikumot, hogy kikezeljék (bár állítólag nem lehet) nekem a következő - kontroll - eredményem jó lett már, és a többi is a várandósság alatt, ettől függetlenül szüléskor is kaptam gyógyszert és a kicsi is végig a kórházban. Nekem hüvelyi szülésem volt, nem tudom császárnál mi a protokoll.

Én úgy tudom, hogy nem veszélyes a babára várandósság alatt, amennyiben zárt még a méhszájad. Ha nyitott, akkor viszont koraszülést okozHAT, és megbetegítHETI a burkot.

Az esetek nagyobb részében nem csinál semmi rosszat.

Olyan szempontból gyakori, hogy minden nőben benne van, csak terhesség alatt a gyengébb immunrendszer miatt jobban el tudnak szaporodni az alap bacik.

Biztos nem lesz semmi baj! Ne izgulj! 8-)

Szép várandósságot!

2014. jan. 14. 05:38
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi. Még egyenlôre zárt vagyok "lekopogom" :)
2014. jan. 14. 06:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Nálam is mélyen tapadó lepény volt (eleinte fedte a méhszájat), feküdnöm kellett VOLNA, de egy másfél éves kisfiú mellett lehetetlen. Ki kell vinni a friss levegőre, játszani akar, szaladgál, kaja kell neki, nem viselte el hogy fekszem, sírva rángatott folyamatosan hogy menjek vele játszani (főleg amikor egy hete már nem mentünk az udvarra). Pelenkázni kell, ahhoz emelgetni, szóval szerintem kivitelezhetetlen így a fekvés. Nekünk annyiból szerencsénk volt, hogy 4 háznyira van egy fizetős napközi, oda felvették "feketén" (talán ha igazolásod van arról hogy veszélyeztetett vagy akkor beveszik úgy, hogy nem veszíted el a gyed-et, de nekem ez így nem sikerült, feketén van ott a gyerek). De egy 8 hónapossal nem tudom mit lehet kezdeni, ha veszélyeztetett vagy akkor drukkolok hogy később javuljon a helyzet mert a lányod egyre mozgékonyabb, főleg ha elindul majd és esik-kel te meg nem tudsz odamenni és felvenni. Esetleg nincs valaki aki oda tudna költözni hozzátok? Nagymama vagy valaki? Vagy ha meg tudjátok oldani a bölcsit... a fiam imádja, csak minden betegséget elkap, sokat van itthon, de szerencsére nekem elhúzódott a méhlepény, nem kell egész nap feküdnöm. Valami megoldást mindenképpen keress mert lehet hogy most még csak mászik a kislányod, de 2 hónap múlva kapaszkodva lépeget, és gondolom nem kizárólag a lakásban szeretné tölteni az elkövetkező 6 hónapot. Drukkolok hogy meg tudjátok oldani, én sírtam is anno, nem tudtam volna segítséget kérni senkitől, nincs az országnak ebben a felében ismerősünk, nemrég költöztünk ide, szerencsére lett bölcsi.
2014. jan. 14. 09:50
 6/6 A kérdező kommentje:
bölcsi az itt van mellettünk. szüleim dolgoznak. hát már engem is a sírás kerülget. megérdeklődöm hátha belehet adni a bölcsibe mert papírom az van a veszélyeztetett terhességről..
2014. jan. 14. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!