Ha mar megvan a baj, melyik jobb a ket rossz kozul? Abortusz vagy orokbeadas?
Én nem azt irtam ki is probàlja minden ember hanem meg teheti,hisz nem az ö sajàt gyereke.Embere vàlogatja,kinek hogy sikerül egy babàt össze hoznia.De neked mi bajod,ha valakinek ez megestetik????
Mint ahogy irtam,nem azon kellene reggeltöl estig gondolkodnod,hogy legyen babàd,hanem picit bele ràzodni a normàl életbe,és majd ha nem vàrod akkor talàn megkapod az esélyt,hogy te is terhes légy.Vagy keress egy korrekt orvost aki nem csak a pénzedre megy hanem arra,hogy segitsen neked.Ha meg nem veled van a gond akkor a férjedet vizsgàtasd ki.
Egy baràtnöm 5 évig jàrt beültetésre a férjétöl,mire kiderült nem a csajjal van a gond hanem a férje smermàja nem elég aktiv.Csak sok nö,egyböl magàt hibàztatja,mert mi vagyunk azok akikben megfogan az a gyerek,meg kihordjàk.Hidd el semmi gondom nincs,csak reàlisan gondolkodom mert sajnos ez a Valo Vilàg.
Komolyan gondoltam rád hogyan fogsz dönteni (én azt javasoltam tartsd meg és neveld fel). Mindamellett, hogy sajnálom, hogy így döntöttél, szorítok, hogy minél kevesebb fájdalommal járjon ez az egész, menj minnél hamarabb, mert a 6. hét után ő már.... tudod.
Nem értem egyébként, hogyan hozzák sokan összefüggésbe a kérdezőt egyátalán azokkal, akiknek nem lehet babájuk. Két külön élet, külön célok, ő nem egy lelketlen gyilkos, csak azért mert nem szüli meg azt a babát és adja oda nektek.
Azért még szorítok. A barátnőm a váróból (abortusz) fordult vissza egyszer, hogy képtelen megtenni. Pedig nagyon kilátástalan volt a helyzete. Kislánya most 4 éves. Azt mondja élete legjobb döntése volt és ezerszer így döntene.
25 hetes kismama
Ebben van igazság, hogy nem minden válasz a kérdezőt segítette. Csak az a helyzet, hogy ha olyan nők olvassák a kérdést, akik hosszú évek óta sikertelenül próbálkoznak babával, önkéntelenül összeszorul a szívük, ha arról hallanak, hogy valaki esetleg elveteti a magzatot. Szó nincs róla, hogy - személy szerint én - elítélném a lányt, sőt, én is azt gondolom, hogy neki első sorban most a saját életét kell rendeznie, és ha nem fér bele még a gyerek, akkor nem fér bele... hát mindenkinek megvan a maga keresztje, csak akinek nincs babája, annak önző módon a saját szerencsétlensége jut eszébe :((
J.
-Azzal senki nem segit ha lehordjatok szegenyt,mintha o lenne az egyeduli akit terhes lett!!!
-Neked azt uzenem,hogy en 21 eves voltam mikor terhes lettem,de mi nem vedekeztunk.Az lett a vege hogy az exem letagadta,es egyedul maradtam a dontesel es a szulok szembeszallasaval.
-Egyik sem jo dontes,a te babad,es szerencses vagy ha a baratod kitart melleted,es elvesz.Barmennyi eves is vagy,te donsd el.Egy tanacs:ha elveteted,tukorbe sem fogsz tudni nezni egy ido utan,ha orokbeadod,mindig gyotorni fog a tudat hogy van valahol egy gyonyoru gyermeked.Es ha megtartod,akkor tudni fogod hogy jol dontottel mivel nem vagy egyedul,en egyedul mar akkor eldontottem hogy kel a pici mikor az ultrahangon meglatam a kis babszemet :)Most 3 eves es gyonyoru kislany.Vedd fel velem a kapcsolatott,privatban,neked komoly tanacsokra van szukseg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!