Ha mar megvan a baj, melyik jobb a ket rossz kozul? Abortusz vagy orokbeadas?
Szia!
Ugyan azt írtad, hogy már döntöttél, de ha megengeded, akkor én még írnék.
Az élet igazságtalan. Akármerre nézek azt látom, hogy senkinek sem könnyű. Neked sem, nekem sem. Csak épp más miatt. Biztosan nagyon rossz az a helyzet, amiben most vagy, bár én nem tudom még csak elképzelni sem. Az is biztos, hogy nem könnyű úgy kihordani egy terhességet, hogy az tényleg terhesség, mert nem akarod a babát. Az 9 olyan hónapot jelent, ami valószínűleg tele van csupa rossz érzéssel.
Nekünk sajnos nem lehet gyerekünk. Nagyon szeretnénk. 9 éve vagyunk együtt a férjemmel, amióta csak ismerjük egymást mindig úgy képzeltük el az életünket, hogy gyerekek vesznek körül minket. Csak egyetlen esélyünk van arra, hogy család legyünk, az örökbefogadás. Az életnek egy érdekes játéka, hogy vannak, akik mások boldogtalansága, nehézsége árán lesznek boldoggá. Mi akkor leszünk családdá, ha egy hozzád hasonló hölgy azt mondja, bevállalom. Akkor leszünk boldoggá, ha valaki olyan lehetetlen helyzetbe kerül mint te, és talán a nehezebbik utat választja.
Amióta örökbefogadásra várunk, nagyon sokat gondolkodom azon, hogy milyen helyzetben is vannak azok a nők, akik örökbe adják gyereküket. Azt hiszem, nehezebb helyzetben vannak, mint mi magunk. Nem lehet könnyű dönteni, jól dönteni. Nem tudom, van e támaszuk, mit szól a környezetük, mennyit vívódnak éjszakánként, stb. Egy biztos, gondolok rájuk és azt hiszem szeretem őket, már amennyire ismeretlenül szeretni lehet valakiket, mert általuk boldoggá lesznek mások. Mert olyan kincset adnak másoknak, ami felbecsülhetetlen.
Remélem, hogy azért még az én válaszomat is elolvasod, és esetleg gondolkodsz rajta.
Ha úgy érzed, hogy bármiben tudok segíteni, akár csak beszélgetni, akárhogy is döntesz, akkor szólj!
Nagyon örülnék, ha írnál nekem privátban.
Gondolok Rád, de tényleg!
Anita
A kérdező írta, hogy pusztán önzésből nem vállalja a babát. Nehogymár sajnáljuk! Ő szimplán egy gyilkos. Babagyilkos.
Valaki meg azt írta, hogy abortusz után a nő is meg akar halni a gyereke után? Igen? Ennyire szeretik? Hogy meg ne szakadjon a szívem szegény abortuszon átesett nőkért... Undorító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!