Hány évesen szültétek az első gyereketeket?
25,5 évesen.
De mi 2,5 éve saját házban lakunk, külön a nagyiktól. A párom ház nélkül, vagy legalábbis különélés nélkül nem vállalta volna. Mi is emiatt vártunk 4 évet, mert már 21 éves korom óta meg lett volna a vágy a babára. Megérte. Így is fiatal anyukája lett, és közösen neveljük.
Az önállóságot tanulni kell, ha az stabil, akkor jöhet a bébi. :)
Én 23 évesen szültem,de mi már külön laktunk a szülőktől.
Szerintem ne vállalj addig,amíg nem éltek együtt.
Apukájával neveld a babádat!
Szia! Én 28 évesen szültem az elsőt és 32 évesen fogom májusban a másodikat.
Mint ahogy már az előttem szólók is mondták, ráérsz még! Akkor vállald ha már együtt éltek, hidd el úgy más lesz!
24h kismama
29 évesen.
Én a helyedben még várnék, de nem a korod, hanem a körülmények miatt! A gyerkőcnek az első 2 évben is nagy szüksége van az apjára, ne foszd meg ettől e türelmetlenséged miatt.
Pont 24 éves voltam az nap mikor született az első és most 26 leszek mire megszületik a második.
Nem írtad a barátod mit akar, mert nem TE vállalod hanem TI.Anyud már felnevelt téged ne várd el hogy a tiédet is nevelje fel.
Anya kell és egy biztos állásba dolgozó apa, mert bizony az a kicsi sokba van!!!!!!!!!!!
Még várj, élvezd az életet!
Hidd el, megéri várni. :)
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!