Hány évesen szültétek az első gyereketeket?
Szerintem varjal,hidd el megeri!Mas anyukaddal es mas a paroddal babat nevelni...
26 evesen szultem,es szinten vartam ra 2 evet tanulmanyok miatt,de jol tettem h nem kapkodtam.
D&Sz
Én biztosan nem szülnék így gyereket.Nálam az elv volt,hogy pár évet csak mi ketten lakjunk együtt-egyáltalán kijövünk e,biztosan akarjuk egymást....
4év házasság/együttélés után született meg az 1. babánk 27évesen.Most várom a 2.at,mire megszületik majdnem 29 leszek
en 22evesen szultem,nem bantuk meg,akkor mar hazasok voltunk,diplomazni most jovore fogok,most is jol sikerult minden vizsga.. es mar tervezzuk a kovetkezot,harom gyereket szeretnenk mindketten,mire 28leszek.
tobb ures szoba nincs :)))
8hos kislany anyukaja
Az első gyermekemet 29 évesen szültem, a másodikat 31 évesen fogom.
Én a helyedben nem vállalnám a vázolt helyzetben a gyermeket, ráértek/ésszerűbb akkor amikor már együtt laktok és a párod szépen elvégezte az egyetemet.
26, ill. 28 évesen. agyilag, anyagilag, érzelmileg ekkorra értem meg. mindenféleképp saját lábon akartam állni, nem a szülőktől függni. sztem legalább azt várd ki, míg a párod levizsgázik és biztos állást talál.
de te tudod, hogy hogy akarod kezdeni a közös életet.
Az elsőt 31, most várom a második babát, 33 vagyok.
Inkább várj pár évvel többet, azt nem fogod megbánni, de csak azért hogy legyen gyerek, szerintem nem érdemes elkapkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!