Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy éltétek meg? Elsősorban...

Hogy éltétek meg? Elsősorban 15-16 évesek. (többi lent)

Figyelt kérdés

Ti hogy éltétek meg azt hogy terhesek vagytok ennyi idősen? Mit éreztetek? Mikor jelentkeztek tünetek először? Fájt valahol a hasatok? Mikor és hogy tudtátok meg hogy terhesek vagytok? Gondolkoztatok azon hogy.megtartsátok-e vagy sem? A sulival mit csináltatok? Hogy adtátok be a szülőknek?

Kérlek titeket csak olyanok adjanak választ akik nem lenéző meg megvető dolgokkal jönnek! :) Köszönöm!

16/L

2014. okt. 8. 22:43
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Én 16 voltam, a párom 19. Nem védekeztünk felelőtlenek voltunk. Anyunak a kezébeadtam az orvosi papirt miszerint terhes vagyok. Azt mondta vagy elvetetem vagy mehetek itthonrol. Ugyhogy elköltöztünk albérletbe. Fájdalmat nem éreztem csak minden reggel görcsöt, ez végigkisérte a terhességem. A kislányom már lassan 6 éves lesz. Szépen és boldogan éldegélünk. Azóta szüketett még 2 gyerekünk :)

3 gyerekes anyuka

2014. okt. 9. 08:11
 12/22 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó! azóta megváltozott anyukád hozzáállása?
2014. okt. 9. 09:07
 13/22 anonim ***** válasza:
62%

Kérdező! Először is csinálj tesztet. Ha augusztusban voltatok együtt utoljára, akkor azóta már egyszer meg kellett jönnie a menstruációdnak. Ezer oka is lehet, amiért nem jön meg. Szóval, teszt. Ha pozitív, akkor irány az orvos és beszéld meg az apukával, szüleiddel. Fel a fejjel, írd meg mi lett!

Többi válaszolók: ne legyetek már álszentek, 16 évesen már teljesen normális a szexualitás. Ne ítéljétek el Kérdezőt, hiszen nem felelőtlen, hiszen védekeztek!

2014. okt. 9. 10:05
 14/22 anonim ***** válasza:
0%
Magyarán mondva egy buta, felelötlen, tini, riba.nc vagy!!
2014. okt. 9. 10:10
 15/22 anonim ***** válasza:
36%

14-es válaszadónak!

Te meg egy maradi,szemellenzős,begyöpösödött ostoba "nő" vagy!! :) Ennyi...... :) Szép napot!

2014. okt. 9. 10:25
 16/22 anonim ***** válasza:
0%
Ja az lemaradt,hogy csak feketén vagy fehéren látsz!! Vagy az egyik véglet vagy a másik,de köztes nincs!!!
2014. okt. 9. 10:26
 17/22 anonim ***** válasza:
Csinálj egy tesztet addig még nincs semmi veszve.
2014. okt. 9. 10:45
 18/22 anonim ***** válasza:

A kérdező is ékes példája annak, miért nem kell 16 évesen szexelni. A felelősségteljes szexuális élet nem itt kezdődik, hogy jaj júniusban dob a barátom és összefekszem rá 1-2 hónapra valakivel, majd miután kiszakad az óvszer annyi eszem sincs, hogy eseményutáni tabelttát bevegyek. Az óvszer meg nem csak úgy magától szokott kiszakadni, hanem általában a helytelen használat miatt...

Szóval azért jobban meg kellene válogatni kikkel akadsz össze, hacsak nem akarsz egy becsúszott gyerek mellett valami nemi betegséggel is gazdagodni.

Ezek pedig nem lenéző, megvető dolgok, hanem tanácsok a jövőre nézve, persze szexelj, ha akarsz, de előtte azért gondold át a dolgokat, és annak is nézz utána, hogyan is történhet a teherbeesés (augusztus óta azért minimum egyszer kellett lennie a menzeszednek...)

2014. okt. 9. 19:27
 19/22 anonim ***** válasza:
12-es válaszoló! Igen nagyon szereti az unokáit! Már amikor elkezdett gömbölyödni a hasam, már akkor megenyhült :)
2014. okt. 9. 19:31
 20/22 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó előtti kommentelő!

Igen, augusztus óta pontosan kétszer volt meg, ráadásul abszurd módon pontosan jött meg és a szokottnál sokkal rövidebb ideig tartott. De mivel akárhogyan is, de MEGJÖTT, ugy gondoltam nincs okom aggódni, de mivel mostmár 5. napja késik elkezdtem aggódni.

2014. okt. 9. 21:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!