Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt valakinek ilyen? Hogy...

Volt valakinek ilyen? Hogy eltetek tul?

Figyelt kérdés

6hetes terhes vagyok! Par napja derult ki hogy cisztam van/volt. A sargatest kilokodott a petefeszkembol es igy keletkezett a ciszta. Na most a h.doki olyan szinten megnyomta hogy szetdurrant ez uh kiderult. Azota ez a folyadektol ugy faj a jobb oldalt a koldokomnel hogy sokszor menni, ulni sokaig nem tudok lehajolni meg plane nem tudok!

Ujabb ciszta nem lesz ugye!? Nektek elmult!? Vagy mit csinalt a nogyogyasz!?

Kicsit aggodok!!

2014. máj. 31. 15:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem volt cisztám terhesség alatt de nem nyúltak hozzá, főleg nem durrantották ki. Én a helyedben egy másik orvost is felkeresnék mert (már bocsi) de akinél voltál az egy állat. (szerintem). Nekem amúgy 6 hét alatt el is tűnt magától a ciszta.
2014. máj. 31. 15:28
 2/4 A kérdező kommentje:

Nogyogyaszom azt mondta hogy aggodalomnak nincs hellye. A lenyeg hogy a sargatest bennem van mert abbol taplalkozik a baba. O sem orult neki hogy hozza nyult a h.doki.

Azt is mondta h fog picit fajni, aha ahoz kepest faj :( h.dokihoz nem merek elmenni es a faluba o van egyedul

JAh es mar konyorogtem neki hogy ne nyomja meg mert fajt hat azert is :(

Ha nem mulik el vissza megyek a nodokihoz!!

2014. máj. 31. 15:45
 3/4 anonim ***** válasza:
en mindenkepen elmennek egy masik nogyogyaszhoz
2014. máj. 31. 21:21
 4/4 A kérdező kommentje:

Nem a nogyogyaszom a bolond mas nogyogyasszal is beszeltem mondtak hogy emiatt ne aggodjak. Uh megneztek a folyadekot. MIndenok van vele.

En a h.dokitol felek h ujbol megnyomja mert ugyan is hetfon megyek vissza hozza h kiadja a t.papirt!!

Itt mindenki a h.dokit hibaztatja en pedig mergelodtem, feltwe'dm nem kicsit!!

Koszonom a valaszokat!! Mindenkepp megyek uhra h mi a helyzet a folyadekkal!

2014. máj. 31. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!