Volt valakinek ilyen? Hogy eltetek tul?
6hetes terhes vagyok! Par napja derult ki hogy cisztam van/volt. A sargatest kilokodott a petefeszkembol es igy keletkezett a ciszta. Na most a h.doki olyan szinten megnyomta hogy szetdurrant ez uh kiderult. Azota ez a folyadektol ugy faj a jobb oldalt a koldokomnel hogy sokszor menni, ulni sokaig nem tudok lehajolni meg plane nem tudok!
Ujabb ciszta nem lesz ugye!? Nektek elmult!? Vagy mit csinalt a nogyogyasz!?
Kicsit aggodok!!
Nogyogyaszom azt mondta hogy aggodalomnak nincs hellye. A lenyeg hogy a sargatest bennem van mert abbol taplalkozik a baba. O sem orult neki hogy hozza nyult a h.doki.
Azt is mondta h fog picit fajni, aha ahoz kepest faj :( h.dokihoz nem merek elmenni es a faluba o van egyedul
JAh es mar konyorogtem neki hogy ne nyomja meg mert fajt hat azert is :(
Ha nem mulik el vissza megyek a nodokihoz!!
Nem a nogyogyaszom a bolond mas nogyogyasszal is beszeltem mondtak hogy emiatt ne aggodjak. Uh megneztek a folyadekot. MIndenok van vele.
En a h.dokitol felek h ujbol megnyomja mert ugyan is hetfon megyek vissza hozza h kiadja a t.papirt!!
Itt mindenki a h.dokit hibaztatja en pedig mergelodtem, feltwe'dm nem kicsit!!
Koszonom a valaszokat!! Mindenkepp megyek uhra h mi a helyzet a folyadekkal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!