Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt valakinek szülés közben...

Volt valakinek szülés közben orgazmusa?

Figyelt kérdés
Anyumat mikor először kérdeztem milyen érzés a szülés azt mondta olyan, mint amikor szeretkezek a párommal, meg hogy neki orgazmusa volt. Hát eléggé hányingerem lett főleg, hogy anyám mondott ilyet elég gusztustalannak gondoltam és hogy biztos csak hülyül meg nyugtatni akar, nem is foglalkoztam vele, nem gondoltam komolyan amit mondott, aztán most találtam erre a cikkre. [link] eddig paráztam nagyon a fájdalmaktól, van még pár hetem de már úgy vagyok vele nem is idegesítem magam az egészen, majd kijön ahogy ki akar jönni csak kíváncsi lennék tényleg van-e ilyen?
2014. máj. 30. 12:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%
Hát szerintem elég elvetemült, akinek a szülés orgazmust okoz.
2014. máj. 30. 12:53
 2/11 anonim ***** válasza:
96%
Hát én 3xn szültem de korántsem volt olyan mintha szexelnék...
2014. máj. 30. 12:55
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Amint olvasod is ilyen van de nagyon ritka, én el nem tudom képzelni,hogy nekem lett volna-e orgazmusom, egyáltalán nem így éltem meg a szülés ahogy itt leírják.Tolófájásaim voltak,de nem nyomhattam, végül császárral szültem meg, így a szülés legvégét nem éltem át,de kizártnak tartom,hogy orgazmust éltem volna át.
2014. máj. 30. 12:56
 4/11 anonim ***** válasza:
57%
Szegény anyudnak elég furcsa tapasztalatai vannak a szexről és hát az orgazmusról való fogalma sem teljesen tiszta nekem..
2014. máj. 30. 12:57
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

No hát azért szerintem extrém ritka eset, hogy valakinek orgazmus legyen szülés közben, én igazából kicsit szkeptikusan állok ehhez a témához.

Nekem fájt... baromira fájt. Eszembe nem jutott élvezni közben, de kívánom, hogy neked orgazmikus élmény legyen. :)

2014. máj. 30. 12:57
 6/11 anonim ***** válasza:
89%
Ha olyan érzés lenne az orgazmus, mint amilyen a szülés, akkor SOHA többé nem szexelnék!! :))) Jó vicc, nekem inkább hasonlított valami brutális, középkori kínzáshoz! Persze nem vagyunk egyformák, ha tényleg létezik ilyen nő, azt baromira irigylem! :)
2014. máj. 30. 12:59
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt orgazmusom.
2014. máj. 30. 13:00
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem hinném, hogy orgazmusa volt. Annyit tudok elépzelni, a sajátomból kiindulva, hogy mikor kibújt a gyerek akkor hihetetlen érzés volt hogy nem fáj semmim. De ez nem orgazmus, hanem megkönnyebbülés, hogy végre vége és tényleg nem fáj már.

A szülés nagyon nagyon fáj, nekem a vajúdás és a kitolás is nagyon fájt, de a kitolás még jobban. Ezután hihetetlen megváltás volt hogy abbamaradt a fájdalom.

2014. máj. 30. 13:01
 9/11 ivilicious ***** válasza:
41%
Elvileg van ilyen, szerintem nagyon beteg...élvezkedni egy kisbabán...jaj
2014. máj. 30. 13:25
 10/11 anonim ***** válasza:
74%
De jó, és akkor most szegény kismama még jobban parázik, hogy milyen rettenetes a szülés. Ez az orgazmus dolog hülyeség szerintem is, vagy be van lőve, aki ilyet érez. De nem is rettenetes azért. Fájni fáj,de nem kibírhatatlanul fáj mindenkinek.
2014. máj. 30. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!