Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt valakinek szülés közben...

Volt valakinek szülés közben orgazmusa?

Figyelt kérdés
Anyumat mikor először kérdeztem milyen érzés a szülés azt mondta olyan, mint amikor szeretkezek a párommal, meg hogy neki orgazmusa volt. Hát eléggé hányingerem lett főleg, hogy anyám mondott ilyet elég gusztustalannak gondoltam és hogy biztos csak hülyül meg nyugtatni akar, nem is foglalkoztam vele, nem gondoltam komolyan amit mondott, aztán most találtam erre a cikkre. [link] eddig paráztam nagyon a fájdalmaktól, van még pár hetem de már úgy vagyok vele nem is idegesítem magam az egészen, majd kijön ahogy ki akar jönni csak kíváncsi lennék tényleg van-e ilyen?
2014. máj. 30. 12:52
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Egyszer sem. Hát minden volt az, mikor ez, az nyúlt belém, vagy épp valaki kibújt, csak orgazmus nem.

Ami viszont ezerszer jobb volt, mint az orgazmus: az az eufória, az a szárnyaló, mindenkit átölelni kívánó, hatalmas öröm, ami az érkezésüket kísérte.

2014. máj. 30. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!